
Рецепти
08:23, 17 січня 2022 р.
Надійне джерело
Дієтичне вівсяне печиво - найкращий рецепт приготування смаколика
Рецепти

Час від часу кожному хочеться потішити себе солоденьким, навіть тим, хто перебуває на дієті. Вівсяне дієтичне печиво буде чудовим варіантом корисного та низькокалорійного десерту. Людина отримає задоволення від його споживання та не набере зайві кілограми, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Апетитні м’ясні тефтелі з рисом: як приготувати ситну страву
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти
- 200 г вівсяних пластівців
- 100 г вівсяного борошна
- 10 г кореня імбиру
- 30 кунжутного насіння
- 50 г олії
- 50 г меду
- 50 г грецьких горіхів
- 1 лимон
- 50 г сухофруктів
- 1 яйце
- 1/3 ч. л. кориці

Приготування
- Підготувати вівсяні пластівці, краще середнього розміру. Змішати їх з борошном. Додати кунжут, подрібнені горіхи. Усе добре перемішати.
- Вбити одне яйце, влити олію. Вимішати тісто.
- З лимона зняти шкірку, вибрати цедру, вичавити у чашку сік.
- Перелити сік до каструлі, додати туди цедру. Гріти на повільному вогні.
- Додати мед, дрібно порізаний імбир та сухофрукти. Важливо не доводити суміш до кипіння, адже інгредієнти, зокрема мед, тоді втрачають корисні властивості.
- Вилити суміш до борошна з пластівцями, горіхами і кунжутом. Добре вимішати.
- Сформувати мокрими руками печиво.
- Викласти його на пергамент.
- Випікати у духовці за температури 180 градусів протягом 15-20 хвилин. Орієнтуватися треба на готовність печива.
Читайте також: Незвичайна "Мімоза" без рибних консервів - серйозний конкурент традиційному салату
Шакшуша на сніданок за 10 хвилин - рецепт оригінальної яєчні
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:33
Вчора
Спецтема
Оголошення
00:00, 17 березня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
04:04, 20 квітня
19:34, 22 квітня
live comments feed...
Коментарі