• Головна
  • Дівчина з Чернівців отримала звання найкращої випускниці школи кулінарії світового рівня
10:01, 24 вересня 2017 р.

Дівчина з Чернівців отримала звання найкращої випускниці школи кулінарії світового рівня

Дівчина з Чернівців отримала звання найкращої випускниці школи кулінарії світового рівня

Чернівчанка Оксана Дубчак закінчила найвідомішу кулінарну школу у Франції «Le Cordon Bleu» та стала однією із найкращих випускників.

Зараз дівчина працює шеф-кондитером у французькому ресторані і час від часу приїжджає до Чернівців, щоб поділитися досвідом з колегами. Детальніше у сюжеті «Чернівецького променя».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кулінарія #школа #чернівчанка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...