10:01, 24 вересня 2017 р.
Дівчина з Чернівців отримала звання найкращої випускниці школи кулінарії світового рівня
Чернівчанка Оксана Дубчак закінчила найвідомішу кулінарну школу у Франції «Le Cordon Bleu» та стала однією із найкращих випускників.
Зараз дівчина працює шеф-кондитером у французькому ресторані і час від часу приїжджає до Чернівців, щоб поділитися досвідом з колегами. Детальніше у сюжеті «Чернівецького променя».
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:06
Вчора
15:16
Вчора
14:04
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
14:27, 9 грудня
3
14:00, 29 листопада
live comments feed...
Коментарі