• Головна
  • На Буковині зросла вартість курячого філе на 15%
13:31, 13 лютого 2019 р.

На Буковині зросла вартість курячого філе на 15%

На Буковині зросла вартість курячого філе на 15%

У Чернівецькій області у 2018 році зросла вартість курячого філе на 15%, або на 13,7 грн.

Про це повідомив на своїй ФБ-сторінці голова Асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

Як зазначив економіст, у грудні 2017 року філе коштувало 92,1 грн, у грудні 2018 р. – 105,8 грн.

"За останні роки вартість курячого м'яса в Україні практично зрівнялася з ціною за традиційно більш дорогу свинину, перетнувши осінню минулого року позначку в 100 грн за кілограм. За 2018 рік філе курятини подорожчало майже на 18% і коштує 105 грн за кілограм у середньому по країні. Таким чином, за останній рік цей продукт найбільше подорожчав серед м'яса та м’ясних виробів", - йдеться у дописі.

Найбільше зростання вартості делікатесного м’яса за минулий рік відбулось саме в Херсонській області, де ціна зросла на 23 гривні, а найменше - у Дніпропетровській, на 8,5 грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Буковина #куряче_філе #ціна
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...