• Головна
  • Яким було виробництво продукції тваринництва у Чернівецькій області цьогоріч?
18:29, 19 липня 2019 р.

Яким було виробництво продукції тваринництва у Чернівецькій області цьогоріч?

Яким було виробництво продукції тваринництва у Чернівецькій області цьогоріч?

За повідомленням Головного управління статистики у Чернівецькій області, усічні–червні п.р. у Чернівецькій областіусіма категоріями господарств вироблено 25,3 тис.т м’яса (реалізація на забій сільськогосподарських тварин у живій масі), 116,0тис.т молока, 767 ц вовни та184,9 тис.шт. яєць. 

У порівнянні з січнем–червнем 2018р. збільшилися обсяги виробництва яєць на 4,6% та м’яса – на 2,8%.

Разом з тим, зменшилися обсяги виробництва молока на 4,7% та вовни – на 0,8%.

На 1 липня п.р., за розрахунками,в господарствах усіх категорій утримувалось 95,1тис. голів великої рогатої худоби, у т.ч. корів – 51,8 тис., 167,8 тис. – свиней, 58,4 тис. – овець і кіз та 4,4 млн. – свійської птиці.

Порівняно з липня 2018р. зафіксовано збільшення кількості свиней на 8,2%,свійської птиці – на 7,0%і овець та кіз – на 0,6%.

Разом з тим, зменшилося поголів’я великої рогатої худоби (у т.ч. корів) на 4,6%.

Читайте також: на Буковині 60% членів дільничних комісій подані партіями, яким соціологи обіцяють подолання бар’єру.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#продукція #тваринництво #статистика
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
live comments feed...