• Головна
  • Сніданок вихідного дня: поради буковинцям
фото
09:19, 4 січня 2020 р.

Сніданок вихідного дня: поради буковинцям

фото
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Сніданок є найважливішим прийомом їжі, який у жодному разі не можна пропускати. Чи буде сніданок ситним або легким - залежить лише від ваших уподобань або біологічних ритмів.

Цього суботнього ранку пропонуємо Вам кілька порад, які стануть у пригоді під час приготування сніданків. Кожен з нас заслуговує бути ситим та щасливим! Тому найперше варто запам'ятати, що сніданок пропускає тільки той, хто себе не любить. Якщо без вечері ще можна прожити, то ось вранці такий сценарій не пройде. Вже до обіду ви будете без сил, а бажання щось робити безслідно зникне. Рецепти теж варто вибирати зрозумілі, щоб готувати було просто.

По-друге, під час приготування сніданку, маємо врахувати такі важливі аспекти:

  • натуральність - свіжі натуральні продукти є запорукою вашого гарного самопочуття;
  • поживність - сніданок має містити стільки поживних речовин, що дасть Вам можливість без неприємних відчуттів дочекатися обіду;
  • швидкість - щоб менше витрачати часу вранці, варто обирати ті страви, котрі не потребують довгого приготування, або ж підготувати частину продуктів заздалегідь ввечері;
  • смак - мабуть одне з головних правил у приготуванні, адже сніданок повинен приносити не лише поживну цінність, а й естетичну насолоду та гарний настрій.

Оскільки новорічні свята багаті на різноманітну смажену, копчену, важку їжу, наш організм потребує незначного розвантаження. Тому пропонуємо господиням приготувати вівсяну кашу, яка справді може бути смачною.

"Вівсянка з яблуком та родзинками" 

Беремо невелике зелене яблуко, очищаємо та нарізаємо кубиками. Ретельно промиваємо жменю родзинок. Висипаємо фрукти у каструлю, додаємо дві столові ложки вівсяних пластівців, заливаємо склянкою молока (або води, якщо ви не переносите молочні продукти). Ставимо на маленький вогонь, додавши сіль, корицю, гвоздику за смаком. Варимо 4–5 хвилин, помішуючи. Потім знімаємо з вогню, закриваємо кришкою. Чекаємо ще кілька хвилин. Викладаємо на тарілку, поливаємо кашу ложкою меду та насолоджуємося новим смаком вівсянки.

Приємного апетиту та гарного настрою на весь день!

Читайте також: Чотири оригінальних рецепти салату олів'є для буковинок

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#сніданок #поради #рецепт #Буковина
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...