
фото
19:15, 24 січня 2020 р.
У грудні 2019 обсяги виробництва молока зменшилися на Буковині
фото

фото ілюстративне
Яким було виробництво продукції тваринництва у Чернівецькій області у 2019 році інформує Головне управління статистики.
У 2019р. у Чернівецькій області, за попередніми даними, господарствами всіх категорій вироблено 64,4 тис.т м’яса (реалізація сільськогосподарських тварин на забій у живій масі), 260,1 тис.т молока, 119 т вовни та 347,9 млн.шт яєць.
У порівнянні з 2018р. збільшилися обсяги виробництва яєць на 3,4%, м’яса - на 1,6%. Разом з тим, зменшилися обсяги виробництва вовни (на 7,0%) та молока (на 4,9%).
На 1 січня п.р., за попередніми розрахунками, в господарствах усіх категорій утримувалось 78,5 тис. голів великої рогатої худоби, у т.ч. корів - 50,1 тис., 147,4 тис. - свиней, 43,5 тис. - овець і кіз, 3,7 млн. - свійської птиці.
Порівняно з 1 січня 2019р. зафіксовано збільшення кількості свійської птиці на 5,5%, свиней - на 3,9%.
Разом з тим, зменшилося поголів’я великої рогатої худоби на 3,8% (у т.ч. корів - на 2,6%), овець та кіз - на 0,8%.
Читайте також: Очільник Державної служби якості освіти України провів робочу зустріч в Чернівцях
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
19:19
Вчора
18:00
Вчора
17:12
Вчора
14:01
Вчора
Спецтема
Оголошення
16:41, 18 червня
2
16:41, 18 червня
10:07, 23 червня
18:44, 24 червня
2
15:42, 18 червня
live comments feed...
Коментарі