• Головна
  • Деруни по-селянськи - покроковий рецепт буковинським господиням
фото
11:09, 9 лютого 2020 р.

Деруни по-селянськи - покроковий рецепт буковинським господиням

фото
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Українці полюбляють їсти деруни. Рецептів цієї популярної страви є багато. Ми пропонуємо Вам ще один, який сподабається усій родині. Дана страва запікається в горщиках у духовці.

"Деруни по-селянськи": крок за кроком

Складові:

  • 10 середнх картоплин;
  • 3-4 столові ложки муки;
  • 100 грам молока;
  • 1 яйце;
  • 200 грам м'яса;
  • 300 грам грибів (підійдуть морожені, різні, навіть шампіньйони);
  • 2-3 цибулини;
  • 250 грам сметани;
  • олія, сіль, перець.

1. Картоплю потерти на дрібній терці, посолити, додати муку, молоко, яйця, добре перемішати і посмажити деруни.

2. М'ясо порізати 1х1, посмажити до готовності.

3. Окремо обсмажити гриби і порізану півкільцями цибулю.

4. М'ясо перемішати з грибами.

5. Заповнити горщики в такій послідовності: 2-3 маленькі деруни, шар м'яса з грибами, шар цибулі, шар дерунів і так до самого верху (верхній шар - гриби, м'ясо і цибуля).

6. Сметану розвести наполовину з водою, посолити, поперчити і залити до половини горщика.

7. Горщики покласти в добре розігріту духовку на 20-30 хвилин.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми публікували класичний італійський рецепт панна коти. Прочитати про це можна ТУТ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #деруни по-селянськи
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...