
фото
08:14, 10 лютого 2020 р.
Омлет у духовці до сніданку - рецепт буковинським господиням
фото

фото ілюстративне
Приготувати смачний і ситний сніданок під силу кожній господині. Пропонуємо спробувати омлет в духовці за рецептом Obozrevatel.
Компоненти для даного рецепту використовуються звичні, які завжди є в холодильнику. Омлет виходить повітряним, золотистим і на диво ніжним. Для того, щоб страва виглядала більш ефектною, її можна прикрасити зеленню, доповнити помідорами чері. Виконуйте рецепт крок за кроком і у вас все вийде!
"Омлет у духовці": швидкий та корисний рецепт
Інгредієнти:
- яйця - 6 шт;
- молоко - 300 гр;
- сіль - 0,5 ч. л;
- вершкове масло - 5-7 г.
1. Спочатку потрібно вбити яйця в окремий посуд. Беріть глибоку миску, щоб легко було перемішувати компоненти.
2. Далі слід влити молоко (радимо використовувати теплі продукти). Жирність молока на ваш розсуд.
3. Обов'язково додаємо сіль. Якщо вам хочеться блюдо зробити гострішим, можна додати суміш перців. Акуратно перемішуємо вінчиком (не збивайте).
4. Заздалегідь готуємо форму для випічки (можна використовувати прямокутну форму для кексів). Обов'язково краї і бортики форми потрібно змастити вершковим маслом.
5. Тепер вливаємо яєчно-молочну суміш в підготовлену форму.
6. Потім ставимо омлет в духовку на 30 хвилин. Температура має не перевищувати 200°С.
Повітряний омлет готовий до дегустації. Залишилося нарізати його на шматочки, викласти на тарілки і подавати до столу!
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт дерунів по-селянськи. Прочитати про це можна ТУТ.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:23
Вчора
17:23
Вчора
16:18
Вчора
14:55
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
04:04, 20 квітня
09:06, 15 квітня
00:00, 17 березня
live comments feed...
Коментарі