• Головна
  • "Яблука в тісті" - простий рецепт для буковинських гурманів
фото
09:05, 12 лютого 2020 р.

"Яблука в тісті" - простий рецепт для буковинських гурманів

фото
"Яблука в тісті" - простий рецепт для буковинських гурманів

Такі яблука в тісті не залишать нікого байдужим. Готувати їх досить швидко, тісто просте у приготуванні, а результат настільки тішить, що важко зупинитись їх їсти. 

Рецепт від Вікторії Попін приємно здивує. Спершу, кілька порад з приготування страви для господинь:

1. Дуже важливо смажити яблука в достатній кількості олії. Якщо олії буде замало, якби на перший погляд парадоксально це б не звучало, тісто вбере значно більше олії. Яблука повинні "плавати" в олії.

2. Викладати кружечки яблук в тісті лише тоді, коли олія буде добре розігрітою, навіть можна почекати аж поки вона почне потріскувати.

3. Смажити яблука партіями, не викладаючи надто багато за один раз.

4. Викладати смажені яблука в тісті на тарілку, застелену паперовим рушником, щоб той вбирав рештки олії з поверхні яблук.

5. І ще одне, що досить рідко зустрічається в рецептах яблук в тісті. Перед занурюванням у тісто, яблука обкачуються в борошні, щоб тісто краще прилягало до поверхні яблук й рівномірно їх покривало.

"Яблука в тісті": рецепт

Розраховано на 2-4 порції.

Складові для тіста:

  • 130 млмолока
  • 100 гборошна
  • 1яйце
  • 2 ст.л.топленого вершкового масла
  • 2 ч.л. цукру
  • 1/2 ч.л. розпушувача

Крім того:

  • Рослинна олія для смаження яблук
  • Борошно для обкачування яблук
  • 80 г цукрової пудри
  • 1 ч.л.меленої кориці
  • 2середні яблука

Готуємо крок за кроком:

1. У глибокій мисці змішати всі інгредієнти для тіста й збити до однорідності. Збивати лише до повного змішування інгредієнтів.

2. Яблука почистити й вирізати серцевину. Порізати кружечками, приблизно 0,5 см товщиною.

"Яблука в тісті" - простий рецепт для буковинських гурманів , фото-1

3. У глибокій сковорідці розігріти достатню кількість олії, щоб яблука в ній "плавали".

4. Кожен кружечок яблук обкачати спочатку в борошні з обох сторін.

5. Потім вмочити в тісто й одразу ж, але дуже обережно, викласти яблука в тісті у сковорідку з розігрітою олією.

"Яблука в тісті" - простий рецепт для буковинських гурманів , фото-2

6. Смажити партіями, з двох сторін, на середньому вогні, до золотистого відтінку. Діставати яблука на тарілку застелену паперовим рушником.

7. У невеликому посуді змішати цукрову пудру з корицею.

8. Подавати яблука в тісті одразу ж, гарячими, щедро посипаючи їх цукровою пудрою з корицею.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми публікувати рецепт шоколадних кексів. Прочитати його можна ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #яблука в тісті
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...