• Головна
  • Готуємо шоколадний пудинг - смачний рецепт буковинським господиням
фото
13:23, 23 лютого 2020 р.

Готуємо шоколадний пудинг - смачний рецепт буковинським господиням

фото
фото Нового каналу

фото Нового каналу

Читаючи склад магазинних пудингів, пропадає бажання їх купувати: суцільні добавки і емульгатори. Тому ми вирішили знайти простий і зрозумілий рецепт домашнього шоколадного пудингу, щоб Ви могли приготувати його самостійно і пригостити всю сім’ю.

Отже, пропонуємо простий покроковий рецепт шоколадного пудингу від Нового каналу.

Щоб приготувати шоколадний пудинг в домашніх умовах, Вам знадобиться:

  • 400 мл молока;
  • 2 ст. л. цукру;
  • 2 ст. л. какао;
  • 2 ст. л. меленого лісового горіха;
  • 2 ст. л. крохмалю.

Лісовий горіх можна замінити, наприклад, волоським чи мигдальним. Все залежить від Ваших уподобань!

Приступаємо до приготування:

1. Молоко підігрійте на невеликому вогні, але не доводьте до кипіння.

2. Зніміть каструльку з вогню і додайте до молока інші інгредієнти, постійно помішуючи. Протягом 5 хвилин збивайте вінчиком отриману суміш.

3. Якщо у Вас горіхи цільні, можете їх не подрібнювати в борошно, а поколоти гострим ножем на маленькі шматочки. Це додасть пудингу "родзинку".

4. Поставте суміш на плиту, включіть вогонь і доведіть до кипіння, постійно помішуючи дерев’яною ложкою. Коли на поверхні з’являться бульбашки, зніміть пудинг з вогню і відставте на кілька годин остигати.

5. Можете навіть, коли він достатньо охолоне, поставити десерт у холодильник на дві години: так вийде ще смачніше!

Подавайте пудинг у розеточках або склянках, а зверху можете посипати горішками. Смачного!

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт торту "Баунті". Прочитати про це можна ТУТ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#шоколадний пудинг #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...