
фото
08:01, 12 березня 2020 р.
Рецепт шампіньйонів із хрусткою скоринкою для буковинських господинь
фото

фото ілюстративне
Ми багато часу проводимо в пошуках відповідних рецептів. Враховуємо запити всіх членів сім’ї і намагаємося вдосконалити їх улюблені страви. Адже хтось віддає перевагу м’ясним запіканкам, а комусь до душі салати з овочів. Ми ж пропонуємо Вам рецепт шампіньйонів у клярі від "Все буде Україна".
"Шампіньйони у клярі"
Складові:
- шампіньйони - 300 гр.
- борошно - 2 – 3 ст. л.
- панірувальні сухарі - 3 ст. л.
- часник - 2 зубчики.
- соєвий соус - 1 ст. л. (за бажанням);
- сіль, перець, спеції;
- соняшникова олія для смаження.
Приготування:
1. Гриби краще вибирати невеликих розмірів. Добре їх миємо й обсушуємо на паперовому рушнику.
2. Робимо кляр: для цього змішуємо борошно, соєвий соус, подрібнений часник, доводимо до консистенції негустої сметани; все це потрібно добре посолити, додати перець і спеції. Ми залишаємо кляр на 15 – 20 хвилин.
3. Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії, печериці спочатку вмочуємо в кляр, обвалююємо у сухарях і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.
Смачного!
Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт яблучного крамбла. Прочитати про це можна ТУТ.
Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
19:59
Вчора
15:29
Вчора
13:39
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
18:43, 18 червня
00:00, 17 березня
18:43, 18 червня
18:43, 18 червня
09:44, 17 червня
live comments feed...
Коментарі