• Головна
  • Рецепт шампіньйонів із хрусткою скоринкою для буковинських господинь
фото
08:01, 12 березня 2020 р.

Рецепт шампіньйонів із хрусткою скоринкою для буковинських господинь

фото
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Ми багато часу проводимо в пошуках відповідних рецептів. Враховуємо запити всіх членів сім’ї і намагаємося вдосконалити їх улюблені страви. Адже хтось віддає перевагу м’ясним запіканкам, а комусь до душі салати з овочів. Ми ж пропонуємо Вам рецепт шампіньйонів у клярі від "Все буде Україна".

"Шампіньйони у клярі"

Складові:

  • шампіньйони - 300 гр.
  • борошно - 2 – 3 ст. л.
  • панірувальні сухарі - 3 ст. л.
  • часник - 2 зубчики.
  • соєвий соус - 1 ст. л. (за бажанням);
  • сіль, перець, спеції;
  • соняшникова олія для смаження.

Приготування:

1. Гриби краще вибирати невеликих розмірів. Добре їх миємо й обсушуємо на паперовому рушнику.

2. Робимо кляр: для цього змішуємо борошно, соєвий соус, подрібнений часник, доводимо до консистенції негустої сметани; все це потрібно добре посолити, додати перець і спеції. Ми залишаємо кляр на 15 – 20 хвилин.

3. Розігріваємо сковороду з великою кількістю олії, печериці спочатку вмочуємо в кляр, обвалююємо у сухарях і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки.

Смачного!

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт яблучного крамбла. Прочитати про це можна ТУТ.

Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!

Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - FacebookInstagram та Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #шампіньйони у клярі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...