• Головна
  • Печиво в шоколадній глазурі з горіхами "Каштани" - святковий десерт буковинкам
10:25, 18 квітня 2020 р.

Печиво в шоколадній глазурі з горіхами "Каштани" - святковий десерт буковинкам

Печиво в шоколадній глазурі з горіхами "Каштани" - святковий десерт буковинкам

Разом із Пасхою на столі буковинців з'являються довгоочікувані смаколики.

Після м'ясних страв любителі десертів можуть поласувати печивом у шоколадній глазурі, приготування якого займе до години часу.

Інгредієнти:

  • вершкове масло або маргарин — 200 г
  • борошно — 260 г
  • розпушувач — 1 ч. л. неповна
  • цукор — 2 ст. л.
  • начинка — шоколад або родзинки, чорнослив, горіхи і т. д.

Глазур з какао:

  • молоко — 3-5 ст. л.
  • цукрова пудра або цукор — 80 -100 р
  • какао — 1,5 ст. л.
  • горіхи волоські для обсипання — 1 стакан

Приготування:

  1. З'єднуємо борошно з цукром і розпушувачем, потім додаємо нарізане кубиками вершкове масло або маргарин. Гарненько перетираємо руками до утворення крихти, пише ukr.media.
  2. Збираємо тісто в кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
  3. Потім відщипуємо шматочки тіста, розминаємо їх і робимо кульки. Злегка приплюскуємо і кладемо в середину шоколад.
  4. Скачуємо тісто в кульку і викладаємо на деко, застелене пергаментом.
  5. Випікаємо при 180 С протягом 20-25 хвилин.
  6. Приготування глазурі: змішуємо в ковшику цукор з какао, наливаємо молоко, перемішуємо і варимо на маленькому вогні, помішуючи, до закипання.
  7. Готове печиво остуджуємо, вмочаємо в шоколадну глазур і обвалюємо в горіхах або будь-якій стружці, яку ви оберете. Викладаємо на блюдо.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у лікарнях Буковини з підозрою чи підтвердженим коронавірусом перебувають понад 350 пацієнтів. Прочитати про це можна ТУТ.

Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!

Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - FacebookInstagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #десерт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

live comments feed...