• Головна
  • Готуємо французькі тости з ванільним соусом: буковинкам на замітку
фото
08:19, 18 травня 2020 р.

Готуємо французькі тости з ванільним соусом: буковинкам на замітку

фото
фото з ресурсу "Інтер. Готуємо разом"

фото з ресурсу "Інтер. Готуємо разом"

Що ж приготувати на сніданок? Чи може сніданок бути вишуканим і легким водночас? Відповідь однозначна - так, якщо Ви готуєте найулюбленішу страву французької кухні - тости!

Пропонуємо рецепт смачних французьких тостів до сніданку від відомого українського шеф-кухаря Андрія Дромова.

Французькі тости з ванільним соусом

Що знадобиться:

- 4 тости

- 3 яйця

- 80 мл вершків 20%

- 60 г вершкового масла

- 30 г цукру

- сіль, кориця, ванільний цукор – за смаком

Для соусу:

- 200 мл молока

- 2 жовтки

- 15 г цукру

- 10 г ванільного цукру

- дрібка солі

Спосіб приготування:

1. Для соусу змішайте молоко з сіллю, ванільним і звичайним цукром, поставте суміш на вогонь і доведіть до кипіння.

2. Жовтки залийте отриманою сумішшю, інтенсивно помішуючи, потім поставте на плиту та доведіть до загустіння.

3. Приготуйте суміш з яєць, ванільного цукру, солі, кориці, цукру і вершків. Змочіть у ній тости та обсмажте їх на вершковому маслі.

4. Подавайте з ванільним соусом.

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт смачних лінивих вареників з сиром. Прочитати про це можна ТУТ.

Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!

Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - FacebookInstagram та Telegram.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#французькі тости з ванільним соусом #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...