• Головна
  • Готуємо курячий пиріг - простий рецепт буковинкам
фото
13:29, 23 травня 2020 р.

Готуємо курячий пиріг - простий рецепт буковинкам

фото
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Цей смачнючий пиріг можна подавати відразу до столу, а можна заморозити, щоб приберегти страву на потім, коли часу, щоб куховарити, буде зовсім мало, - пише ВВС Україна.

Для соусу розтопіть вершкове масло, додайте борошно та потримайте суміш на слабкому вогні 3 хвилини.

Додайте курячий бульйон та тримайте на вогні, постійно помішуючи, доки не закипить. Тоді влийте вершки та продовжуйте тушкувати 5-7 хвилин.

Інгредієнти:

  • Масло - 2 ст. ложки
  • Борошно - 1 ст. ложка столового борошна
  • Курячий бульйон - 200 мл
  • Жирні вершки - 3 ст. ложки
  • Болгарський перець (зелений) - 1 шт.
  • Гриби - 10 шт.
  • Відварна курятина філе - 400 г
  • Листкове тісто - 225 г
  • Яйце

Як готувати:

1. Окремо обсмажте на вершковому маслі нарізану курятину, перець та гриби. Після цього додайте до суміші вершковий соус.

2. Розкачайте тісто до млинця товщиною 1 см на поверхні, притрушеній борошном.

3. Розділіть тісто на дві частини. Одним шматком вистеліть дно форми для випікання, змащеної маслом. Викладіть туди начинку. А зверху застеліть другим шматком тіста.

4. Обріжте та защепіть краї тіста.

5. Збийте яйце та змажте ним поверхню пирога. Випікайте пиріг в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці близько 25-35 хвилин.

6. Трохи остудіть пиріг та подавайте на стіл.

Нагадаємо, раніше ми публікували рецепт французьких тостів із ванільним соусом. Прочитати про це можна ТУТ.

Стали свідком надзвичайної події? - пишіть її нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах - FacebookInstagram та Telegram
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#курячий пиріг #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...