
фото
08:13, 21 липня 2020 р.
Надійне джерело
Готуємо пиріг з абрикосами: класичний рецепт буковинським господиням
фото

фото ілюстративне
Пиріг з абрикосами є чудовим літнім рецептом, який сподобається і дітям, і дорослим. До того ж він простий у приготуванні, а абрикос зберігає свої корисні властивості.
Пиріг з абрикосами: крок за кроком
Інгредієнти:
- борошно – 200 г;
- абрикоси – 300 г;
- вершкове масло – 150 г;
- мед – 130 г (за бажанням можете замінити на цукор);
- яйця – 4 шт;
- розпушувач – 1 ч.л.;
- лимонний сік – 2 ч.л.;
- цукрова пудра (для подачі).
Класичний рецепт приготування абрикосового пирога:
1. Відокремте білки від жовтків. Змішайте м'яке масло з 100 грамами меду, потім додайте жовтки. Вимішайте масу до однорідності. Додайте до суміші борошно та розпушувач, добре вимішайте.
2. Білки та сік лимона збийте міксером до утворення густої піни. Додайте суміш до тіста та ще раз вимішайте.
3. Форму для випічки застеліть папером для випічки, або просто змастіть вершковим маслом. Рівномірно вилийте тісто на дно.
4. Абрикоси вимийте, просушіть та розріжте на часточки. Можете різати на половину, або ж різати на дольки. Викладіть фрукти поверх тіста та помістіть форму в духовку. Випікайте при 180 градусах 30-40 хвилин до повної готовності тіста.
5. Перед подачею можете полити пиріг медом та присипати цукровою пудрою.
Читайте також:Як приготувати йогуртовий пиріг з малиною та курагою
Якщо ви стали свідком надзвичайної події – пишіть про це нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах – Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
21:08
Вчора
19:43
Вчора
14:31
Вчора
11:39
Вчора
09:42
Вчора
19:19
2 травня
18:06
2 травня
16:49
2 травня
Спецтема
Оголошення
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
04:04, 20 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
live comments feed...
Коментарі