
фото
08:11, 29 липня 2020 р.
Надійне джерело
Рецепт смачної кабачкової ікри буковинським господиням - готуємо легко (ФОТО)
фото

фото Євгена Клопотенко
Що приготувати з кабачків, окрім кабачкових оладок або запеченого кабачка із начинкою? Пропонуємо зробити божественну кабачкову ікру.
За рецептом Євгена Клопотенка для приготування кабачкової ікри овочі не тушкують на пательні, як часто роблять, а обов’язково запікають у духовці. Так смак кабачка та інших овочів розкривається максимально, а ікра вийде неймовірно смачною.
КАБАЧКОВА ІКРА: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
Складові:
- цибуля - 1 шт
- морква - 1-2 шт
- кабачок - 2 шт
- часник - 3 зубчика
- коріандр мелений - 1/4 ч.л.
- соняшникова олія - 2 ст. л.
- лимон - 1/2 (сік половини лимона)
- сіль та перець за смаком.
1. Підготуйте овочі. Очистіть 1 цибулину, 1-2 моркви в залежності від розміру і 3 зубчики часнику. Кабачок можна не очищати, якщо він молодий, а просто добре помити. Викладіть овочі на фольгу. Скропіть 2 ст. л. соняшникової олії і злегка посипте сіллю.

2. Акуратно оберніть всі овочі фольгою. Попередньо розігрійте духовку до 180 градусів. Поставте овочі в духовку приблизно на 30 хвилин.

3. Готові овочі наріжте довільного розміру шматочками. Потім перекладіть їх в чашу блендера.

4. Додайте ¼ ч. л. меленого коріандру до овочів і зробіть з них пюре.
5. Додайте за смаком перець, сіль і сік половини лимона. Охолодіть в холодильнику протягом години і подавайте до столу.

Смачного!
Читайте також: Як приготувати кіш лорен із броколі та сиром - легкий рецепт.
Якщо ви стали свідком надзвичайної події – пишіть про це нам!
Завантажуйте наш мобільний додаток для App Store або Google Play, а також слідкуйте за життям міста у соціальних мережах – Facebook, Instagram та Telegram.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
14:50
11:33
20:20
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
07:51, 5 травня
00:00, 17 березня
live comments feed...
Коментарі