
Корисне буковинцям
20:09, 26 грудня 2020 р.
Надійне джерело
Яскравий Грецький салат буковинцям: як приготувати апетитну страву на святковий стіл
Корисне буковинцям

Рецепт грецького салату. Фото ілюстративне
Грецький салат – неймовірно смачна страва з oвoчів, oливoк і м'якого cиpa фeтa. Свіжі продукти, ароматні трави й оливкова олія перетворюють цей овочевий салат на справжній кулінарний шедевр. Загалом це досить низькокалорійна страва, але можна зробити її більш ситною, додавши курятину або креветки. Журналісти 0372.ua підготували рецепт для новорічного столу буковинцям.
Нагадуємо, раніше ми писали: Чернівчанка відзначила свій столітній ювілей: до привітань приєднався мер
Грецький салат
- Огірок - 1 шт.
- Помідори - 2-3 шт.
- Перець солодкий (бажано зелений) - 0,5 шт.
- Цибуля червона - 0,5 шт.
- Сир фета - 100 г
- Оливки - 50 г
- Лимон - 0,5 шт. (можна замінити виноградним оцтом)
- Оливкова олія - 2 ст. л.
- Орегано - 0,5 ч. л.и
- Сіль - 1 дрібка
Очистити цибулю та перець, промити. Солодкий перець нарізати соломкою. Цибулину порубати півкільцями.
Огірок порізати кружечками або напівкільцями. Помідори нарізати невеликими шматочками.
Сир порізати невеликими кубиками. Оливки можна порізати кружальцями, навпіл або додати в салат цілими.
Змішати всі підготовлені інгредієнти.
Для соусу з’єднати оливкову олію, сік половинки лимона, сіль та орегано. Добре все перемішати. Залити цим соусом салат і перемішати. Грецький салат найкраще смакує із запеченим м'ясом та іншими гарячими стравами.
Читайте також:Виявляє слабкі місця імунітету: новий штам COVID-19 мутує з кожною передачею
На Буковині через спалах COVID-19 закрили Вижницький центр мистецтв
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:26
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
19:34, 22 квітня
07:51, Вчора
live comments feed...
Коментарі