
рецепти випічки
08:20, 24 квітня 2021 р.
Надійне джерело
Смачна Пасочка: покроковий рецепт випічки, яка довго буде м'якою
рецепти випічки

фото з відкритих джерел
До Великодня залишилося зовсім мало часу, тому саме зараз варто обрати рецепт Паски, яка не черствітиме довго і збереже свій ніжний смак. Зроблена власноруч Паска смакуватиме більше родині, аніж куплена випічка, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше, що Тертий пиріг з вишнею: ніжна випічка з цікавинкою
Інгредієнти:
- борошно - 700 грамів,
- молоко - 250 мілілітрів,
- сметана - 80 грамів,
- вершкове масло - 120 грамів,
- дріжджі - 25 грамів свіжих або 10 грамів сухих,
- сіль - 1/3 чайної ложки,
- цукор - 150 грамів,
- ванілін - один пакетик,
- яйця - чотири штуки,
- родзинки - 50 грамів.
Приготування:
Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.
1. Візьміться за приготування опари. Для цього в 40 мілілітрів теплого молока додайте дріжджі і чайну ложку цукру. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і відкладіть чашу в сторону.
2. Вам знадобиться невелика каструля. Налийте в неї 210 мілілітрів молока, а потім покладіть 50 грамів вершкового масла кімнатної температури.
3. Поставте на плиту і доведіть до кипіння. Як тільки суміш закипить, додайте в неї дві столові ложки борошна з гіркою. Все перемішайте. Дочекайтеся, поки отримана маса охолоне.
4. В цей час відокремте білки від жовтків (використовуйте яйця кімнатної температури). Після додайте в жовтки 1/3 чайної ложки солі. За бажанням можете всипати невелику кількість куркуми - вона забарвить паски в жовтий колір. Слідом йдуть 70 грамів цукру і ванілін. Перемішайте інгредієнти за допомогою міксера. Додайте до них настояну опару.
5. У тарілку з білками всипте цукор, що залишився і збийте все міксером. Покладіть 80 грамів сметани і 70 грамів м'якого вершкового масла.
6. Візьміть глибоку миску. Перелийте в неї суміш з жовтків і опари, а також суміш з білків. Потім покладіть остигле заварне тісто. Почніть поступово додавати просіяне борошно. Нарешті, можна приступати до замішування тіста.
7. Перекладіть тісто в миску і накрийте його харчовою плівкою. Залиште на годину. Коли тісто підніметься, розкладіть його на столі. Додайте перемішані з борошном родзинки. Змастіть руки рослинною олією і почніть місити напівфабрикат.
8. Візьміть великодні форми і перекладіть в них сформовані з тіста кулі - так, щоб вони займали 1/3 виробу. Накрийте заготовки рушником і почекайте, поки тісто підніметься. Розігрійте духовку до + 180°C. Випікайте паски близько 30-40 хвилин.
9. Змастіть паски глазур'ю і прикрасьте на свій розсуд.
Читайте також: Вітамінні весняні салати: ТОП-3 рецепти буковинцям
Сама ніжність: рецепт німецького сирника для найвибагливіших
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
19:51
Вчора
14:12
Вчора
Спецтема
Оголошення
07:14, Сьогодні
10:09, 12 травня
11:31, 10 травня
11:24, 10 травня
2
live comments feed...
Коментарі