• Головна
  • Смачний рецепт печива з фундуком для справжніх розумників
рецепти випічки
08:11, 10 травня
Надійне джерело

Смачний рецепт печива з фундуком для справжніх розумників

рецепти випічки
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Випічка, зроблена власноруч, завжди цінніша та смачніша, за куплену у магазині. Тому пропонуємо рецепт ситного печива з фундуком і шоколадом. Воно стане чудовим доповненням до сніданку, швидко вгамує голод в школі та на роботі, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше про Найкорисніші продукти весни для відновлення сил та імунітету

Шоколадне печиво з фундуком

З наведеної нижче кількості продуктів у вас вийде 8–9 штук. Хочете, щоб порцій було більше, відповідним чином збільште кількість інгредієнтів. Якщо все печиво відразу не поміститься в духовку, тісто покладіть у холодильник.

Випікається ця страва дуже швидко - 12–15 хвилин. На ваші активні дії з її приготування також піде мінімум часу - щонайбільше хвилин 20.

Інгредієнти:

  • вершкове масло - 30 г;
  • плитка чорного гіркого шоколаду - 90 г (можна взяти какао-порошок і трохи збільшити кількість використовуваного масла);
  • яйце - 1 шт.;
  • цукор - 50 г;
  • борошно - 60 г;
  • фундук - 50 г очищених ядерець;
  • ванілін - на свій смак.

Покрокова інструкція:

1. У мікрохвильовці або на водяній бані розтопіть масло зі шматочками шоколаду. Якщо використовуєте какао, то просійте його в заздалегідь розм’якшене масло, потім розмішайте.

2. Підрум’яньте фундук на сухій сковороді або в духовці. Подрібніть плоди на свій розсуд - грубо порубайте ножем або перебийте в блендері.

3. В окремому посуді збийте цукор з яйцем. Повинна вийти пишна піна. Введіть в неї остиглу масляно-шоколадну масу, ванілін, борошно, горіхи, гарненько все вимішайте. Тісто має вийти липким, за консистенцією схожим на дуже густу сметану. Якщо основа страви вийде занадто рідкою, додайте в неї борошно.

4. Деко застеліть папером. Викладіть на нього тісто. Зробити це можна ложкою або за допомогою кондитерського мішка. Залишайте достатню відстань між порціями, оскільки тісто може трохи розтікатися. Розмір печива - на ваш розсуд, не варто лише робити його занадто дрібним.

5. Помістіть деко в розігріту до 170–175 °C духовку на 15 хвилин. Майте на увазі, що готове печиво з фундуком повинно трохи потріскатися. Після закінчення зазначеного часу дістаньте випічку, дайте їй охолонути. Перемістіть печиво на гарне блюдо та подайте до кави або чаю.

Смачного!

Читайте такожЗдивуйте маму сирною запіканкою: рецепт від Євгена Клопотенка (ВІДЕО)

Як приготувати пишний омлет на сніданок: простий рецепт буковинцям

#печиво з фундуком #шоколадне #випічка #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...