• Головна
  • Вареники з вишнею за півгодини: як готувати смачну страву
рецепт вареників
08:10, 7 липня 2021 р.
Надійне джерело

Вареники з вишнею за півгодини: як готувати смачну страву

рецепт вареників
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Вареники з вишнею, безсумнівно, подобаються багатьом. Це дуже ароматна, ніжна та соковита страва з літніх ягід. Хоча у кожної господині є свій секрет приготування вареників, але у сезон фруктів та ягід на кухні панує атмосфера експериментів. Тож ловіть рецепт смачного десерту, який до того ж швидко готується, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що Як приготувати смачний мохіто вдома: ТОП-3 рецепти (ФОТО)

Для страви важливо приготувати м'яке та ніжне, еластичне тісто, щоб вони були пишними. Для начинки використовуйте будь-які сезонні або заморожені фрукти, ягоди, овочі. Традиційно до страви подають сметану. За бажанням додавайте сиропи, варення, джем або мед, передає 24 канал.

Для вареників важливо приготувати м'яке та ніжне тісто, фото з відкритих джерел

Для вареників важливо приготувати м'яке та ніжне тісто, фото з відкритих джерел

Рецепт вареників з вишнею

Час: 30 хвилин

Порції: 3 – 4

Калорійність на 100 грамів: 105 ккал

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Інгредієнти:

  • 1,5 склянки окропу;
  • 1 яйце;
  • 3 склянки борошна;
  • 3 столові ложки соняшникової олії;
  • 100 грамів сметани 15 – 25%;
  • 30 грамів вершкового масла 82%;
  • ягідне варення, джем;
  • дрібка солі.

Інгредієнти для начинки: 350 грамів вишні; 100 грамів цукру; 1/2 чайної ложки крохмалю.

1. Помийте вишні, почистіть від кісточок, викладіть у миску, додайте крохмаль та цукор, перемішайте.

2. Для приготування тіста для вареників ретельно просійте борошно в миску, щоб не було грудочок, додайте сіль, перемішайте. Далі – додайте олію, яйце, воду, перемішайте, замісіть тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою та залиште на 20 хвилин.

3. З тіста розкатайте тонкий корж, за допомогою склянки виріжте кружальця, викладіть начинку, сформуйте вареники, закріпіть краї.

Готові вареники відваріть в киплячій підсоленій воді до готовності протягом 3 хвилин.

Готові вареники викладіть у глибоку миску, додайте вершкове масло, сметану, перемішайте. За бажанням додайте джем або варення.

Смачного!

Читайте такожЛітня насолода: як приготувати ягідне морозиво вдома (ФОТО)

Літня смакота для буковинців: як приготувати пиріг з чорницею

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#вареники з вишнею #рецепт #страва #як готувати
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...