• Головна
  • Літня смакота для буковинців: як приготувати пиріг з чорницею
рецепти випічки
08:15, 3 липня 2021 р.
Надійне джерело

Літня смакота для буковинців: як приготувати пиріг з чорницею

рецепти випічки
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Сезон чорниці в липні якраз розпочинається, тому можна потішити своїх близьких простим, але дуже смачним, солодким десертом з цією корисною ягодою, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писати раніше: Літня насолода: як приготувати ягідне морозиво вдома (ФОТО)

Пиріг з чорницею – популярний десерт у США та Канаді. Вперше рецепт було опубліковано в кулінарній книзі Епплдора 1872 року.

Як приготувати пиріг з чорницею

Час: 35 хвилин Порції: 1 – 2 Калорійність на 100 грамів: 295 ккал

Інгредієнти:

  • 2 яйця;
  • 200 грамів пшеничного борошна;
  • 80 грамів вершкового масла 82%;
  • 120 мілілітрів молока 2,5%;
  • 50 грамів цукру;
  • ванільний цукор;
  • розпушувач;
  • 120 грамів чорниці;
  • 10 грамів цукрової пудри;
  • дрібка солі.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Приготування:

1. Чорницю помийте, обсушіть – викладіть на паперовий рушник.

2. Для приготування тіста ретельно просійте борошно через сито, щоб не було грудочок, додайте розпушувач, сіль.

3. Розтопіть вершкове масло, залиште для охолодження.

4. У мисці з'єднайте молоко з вершковим маслом, додайте яйця, збийте міксером до однорідної консистенції.

5. Далі – додайте борошно, цукор, ванільний цукор, перемішайте. В тісто додайте чорницю.

6. У форму викладіть тісто. Розігрійте духовку до температури 190 градусів, відправте запікатись протягом 30 хвилин до готовності.

Дістаньте готовий пиріг, розріжте на порції, задекоруйте цукровою пудрою. Подавайте до чаю. Смачного!

Читайте такожЯк приготувати смачний смузі на сніданок: рецепт

Як спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#пииріг з чорницею #як готувати #рецепт #випічка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...