• Головна
  • Печені яблука: три рецепти до яблучного Спасу
Рецепти
08:12, 19 серпня
Надійне джерело

Печені яблука: три рецепти до яблучного Спасу

Рецепти
Печені яблука: три рецепти до яблучного Спасу

Печені яблука прекрасно підходять для дієтичного та дитячого меню. Яблука можна запікати з медом, горіхами, сиром, корицею; в мультиварці і мікрохвильовці. Більш складні варіанти — це начинка для яблук з рису, гарбуза або вівсяних пластівців, пише 0372.ua з посиланням на life.nv.ua.

Печені яблука в духовці або мікрохвильовій печі: рецепт

Яблука запікаються у власному соку. Такий рецепт відмінно підходить для пісного меню.

Складові:

  • яблуко — 6 шт
  • цукор/мед — 6 ч. л.

Як зробити печені яблука? Всі яблука ретельно миємо й насухо витираємо. Акуратно видаляємо ножем серцевину яблук.

Насипаємо в кожне яблуко по 1 ч. л. цукру. Можна використовувати більше або менше цукру за смаком. Також замість цукру можна використовувати мед.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Розігріваємо духовку до 180 ° C. Кладемо яблука в форму, наливаємо на дно трохи води, і відправляємо форму в духовку на 30 хв. У мікрохвильовці яблуко потрібно запікати близько 5−10 хв, в залежності від потужності.

Подавати яблука можна з медом або вершками, теплими або охолодженими.

Печені яблука з медом і горіхами: рецепт

Горіхи зроблять десерт ще більш ситним і смачним.

Печені яблука: три рецепти до яблучного Спасу, фото-1

Складові:

  • яблуко — 6 шт
  • волоські горіхи — 4 ст. л.
  • мед — 2 ст. л.
  • вершкове масло — 3 ст. л.
  • кориця мелена — 1 ч. л.
  • цукрова пудра

Яблука миємо й витираємо насухо. Видаляємо ножем серцевину яблук і стежимо за тим, щоб не проколоти яблуко повністю, інакше вся начинка витече.

Змішуємо в глибокій ємності рідкий мед, розм’якшене вершкове масло, горіхи і корицю. Акуратно кладемо начинку в підготовлені яблука.

Розігріваємо духовку до 180 ° C. Ставимо яблука в форму або на деко, застелене пергаментом, і відправляємо в духовку на 20 хв.

Готові яблука посипаємо цукровою пудрою. Подаємо десерт гарячим або охолодженим.

Печені яблука з сиром: рецепт

Яблука, запечені з сиром, чудово підійдуть для ситного сніданку або полуденок.

Складові:

  • яблуко — 6 шт
  • сир — 350 г
  • вершкове масло — 50 г
  • мед — 6 ч. л.

Як приготувати печені яблука?

Яблука ретельно миємо й витираємо. Зрізаємо ножем верхівки яблук і видаляємо серцевину разом з м’якоттю фруктів. Акуратно заповнюємо яблука сиром і поливаємо зверху медом.

Духовку розігріваємо до 200 ° C. Кладемо яблука в форму, змащену вершковим маслом, і відправляємо в духовку на 20−25 хв. Корисний десерт готовий!

Читайте також: У дітей, інфікованих коронавірусом у "Молодій гвардії", попередньо підтвердили Delta-штам

Потяг "Білгород-Дністровський - Чернівці" на смерть збив людину

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепти #яблучний спас #рецепт яблук
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...