
Млинці готували ще древні греки й у кожної народності є свої варіанти цих ласощів. Ми звикли пекти тонкі млинці розміром зі сковорідку. 0372.ua пропонує приготувати традиційні американські пишні панкейки, які люблять подавати на сніданок в США та Канаді.
Нагадуємо: Смачні шоколадні млинці до сніданку: рецепт приготування буковинкам (ФОТО)
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Інгредієнти:
- 250 мл молока
- 170 г борошна
- 40 г вершкового масла
- 1 яйце
- 3 ст.л цукру
- 1 ч.л розпушувача
- 1 ч.л ванільного цукру
- 1/4 ч.л солі
Рецепт приготування:
- Розтоплюємо вершкове масло. В окремій мисці змішуємо сухі інгредієнти: борошно, сіль та розпушувач.
- В більшу за об’ємом ємність вбиваємо яйце, засипаємо ванільний цукор та цукровий пісок, трохи перемішуємо. Потім додаємо молоко й розтоплене масло. Перемішуємо, доводячи до однорідної консистенції.
- Сюди ж вводимо сухі інгредієнти та гарно все перемішуємо.
- Випікаємо панкейки на сухій сковороді без олії. Набираємо тісто столовою ложкою і наливаємо в центр сковороди. Як тільки на поверхні з’являться перші бульбашки, можна акуратно перевертати на іншу сторону. Повторюємо процедуру, поки не закінчиться тісто.
Подавати готові пишні панкейки можна з медом, сиропами, варенням та свіжими фруктами. Це залежить від ваших уподобань і фантазії. Смачного!
Читайте також: Гарячий бутерброд на сніданок. Найсмачніші рецепти
Чому важливо робити перерву на обід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі