• Головна
  • Осіння смакота: рецепт яблучно-гарбузового пирога буковинським господиням (ФОТО)
рецепти випічки
08:11, 29 жовтня
Надійне джерело

Осіння смакота: рецепт яблучно-гарбузового пирога буковинським господиням (ФОТО)

рецепти випічки
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Осіння пора - час смачної та ароматної випічки. Пропонуємо вам освоїти приготування соковитого яблучного пирога з додаванням гарбуза, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Шарлотка з яблуками і сиром: ідеальний рецепт приготування

Аби цей осінній пиріг вийшов таким, як потрібно, слід вибрати відповідний гарбуз. Звертайте увагу на плоди солодких сортів із щільним м’якушем. Іноді гарбуз ріжуть на кубики середнього розміру, запікають їх в духовці й лише потім включають у процес приготування осіннього пирога. Ми підемо простішим шляхом: скористаємося тертушкою.

Яблучно-гарбузовий пиріг

З наведеної нижче кількості продуктів вийде 8 порцій осіннього яблучно-гарбузового пирога. На його приготування піде не більше 1 години.

Ароматний осінній пиріг з гарбузом і яблукам вас здивує, фото з відкритих джерел

Ароматний осінній пиріг з гарбузом і яблукам вас здивує, фото з відкритих джерел

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Інгредієнти:

  • яблука - 3 шт.;
  • м’якуш гарбуза (без насіння, очищений від шкірки) - 200–250 г;
  • яйця - 3 шт.;
  • борошно - 1 склянка;
  • цукор - 1 склянка;
  • сода - 1 ч. л. (без гірки);
  • цукрова пудра - 3–4 ст. л.

Покрокова інструкція:

1. Яблука вимити, за бажання очистити від шкірки. Видалити з фруктів серцевину, нарізати їх часточками. М’якуш гарбуза натерти на крупній тертушці.

2. Дно форми для випікання покрити пергаментом. Рівним шаром викласти на нього гарбуз і яблука.

3. Охолоджені яйця розділити на жовтки та білки. Останні збити міксером. Порціями ввести до них цукор. Збити до утворення піків.

4. До білків і цукру, акуратно розмішуючи лопаткою, порційно всипати борошно. Тісто має бути однорідним, без грудочок.

5. Розтерти жовтки до однорідності. Ввести їх в тісто, додати гашену соду, гарненько вимішати.

6. Залити подрібнені яблука й м’якуш гарбуза рідким тістом, розрівняти його поверхню та відправити на 25–35 хвилин в духовку, розігріту до 180 °C.

7. Готовність випічки перевірити зубочисткою. Якщо тісто до неї не пристає, значить осінній сезонний пиріг з яблуками готовий. Залишилося вийняти його з форми, а коли він охолоне, посипати цукровою пудрою, нарізати та подати до чаю.

Смачного!

Читайте такожСмачні шоколадні млинці до сніданку: рецепт приготування буковинкам (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт випічки #як готувати яблучно-гарбузовий пиріг
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...