• Головна
  • Апетитний курячий бульйон з локшиною: найкращий рецепт
Рецепти
14:03, 6 листопада 2021 р.
Надійне джерело

Апетитний курячий бульйон з локшиною: найкращий рецепт

Рецепти
Апетитний курячий бульйон з локшиною: найкращий рецепт

Завдяки цьому рецепту у вас з’явиться нагода зібратися всією сім’єю за обіднім столом і скуштувати смачний курячий бульйон з домашньою локшиною. Він завжди виходить ароматним, легким і дуже апетитним. Детальніше про це розповідає 0372.ua.

Нагадуємо: Як і з чим приготувати гарбузовий крем-суп: секрети найбільш осінньої страви

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Курячий суп готують на всіх континентах. Існує безліч рецептів, способів приготування, кулінарних секретів, але запорука успіху – правильно зварений курячий бульйон.

Інгредієнти на 8 порцій:

  • м’ясо куряче 800 г
  • цибуля ріпчаста 2 шт.
  • морква 2 шт.
  • селера черешкова 2 шт.
  • сіль за смаком
  • перець чорний горошком 10 шт.
  • перець чорний мелений 0.5 ч. ложки
  • лавровий лист 2 шт.
  • вода 2.5 л

Для тіста:

  • жовток 6 шт.
  • яйця 1 шт.
  • борошно 250 г
  • сіль 0.5 ч. ложки
  • вода 2 ст. ложки
Апетитний курячий бульйон з локшиною: найкращий рецепт, фото-1

У каструлю помістити курку, одну цибулину, одну моркву, селеру. Залити водою. Довести до кипіння, зняти піну, що утворилася. Зменшити вогонь до мінімуму і варити курячий бульйон 1,5 години із закритою кришкою.Для приготування локшини 6 яєчних жовтків та 1 яйце збити віночком, додавши сіль та воду.

Яєчну суміш, що вийшла, вилити в просіяне борошно і замісити тісто. Тісто перекласти на дошку і вимішувати 8-10 хвилин, до однорідного стану, тісто має бути гладким. Тісто накрити плівкою та дати постояти 30 хвилин. Розділити тісто на три частини та розкачати їх у дуже тонкі пласти. Пласти, що вийшли, присипати борошном і скачати  в нещільну трубочку. Нарізати тонку локшину гострим ножем, намагаючись не тиснути на тісто. Розібрати та розкласти локшину на дошці та залишити підсохнути на 20-30 хвилин.

Другу цибулину нарізати кубиками. Моркву, що залишилася, нарізати брусочками. З бульйону дістати овочі. Вийняти з бульйону курку та відокремити м’ясо від кісток. У бульйон додати нарізані моркву та цибулю. Додати лавровий лист, перець горошком та сіль. Варити на слабкому вогні 10 хв.

Додати локшину, довести до кипіння і варити курячий суп із домашньою локшиною 3 хвилини. Додати в суп з локшиною куряче м’ясо. Курячий суп з локшиною подавати до столу, посипавши зеленню. Смачного!

Читайте також: Підробки в супермаркетах: що фальсифікують та яку компенсацію можуть вимагати українці

Рецепт пончиків за 15 хв: коли смачно і швидко (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Рецепт #обід на сім'ю #курячий бульйон з локшиною
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...