Рецепти
14:03, 6 листопада 2021 р.
Надійне джерело
Апетитний курячий бульйон з локшиною: найкращий рецепт
Рецепти
Завдяки цьому рецепту у вас з’явиться нагода зібратися всією сім’єю за обіднім столом і скуштувати смачний курячий бульйон з домашньою локшиною. Він завжди виходить ароматним, легким і дуже апетитним. Детальніше про це розповідає 0372.ua.
Нагадуємо: Як і з чим приготувати гарбузовий крем-суп: секрети найбільш осінньої страви
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Курячий суп готують на всіх континентах. Існує безліч рецептів, способів приготування, кулінарних секретів, але запорука успіху – правильно зварений курячий бульйон.
Інгредієнти на 8 порцій:
- м’ясо куряче 800 г
- цибуля ріпчаста 2 шт.
- морква 2 шт.
- селера черешкова 2 шт.
- сіль за смаком
- перець чорний горошком 10 шт.
- перець чорний мелений 0.5 ч. ложки
- лавровий лист 2 шт.
- вода 2.5 л
Для тіста:
- жовток 6 шт.
- яйця 1 шт.
- борошно 250 г
- сіль 0.5 ч. ложки
- вода 2 ст. ложки
У каструлю помістити курку, одну цибулину, одну моркву, селеру. Залити водою. Довести до кипіння, зняти піну, що утворилася. Зменшити вогонь до мінімуму і варити курячий бульйон 1,5 години із закритою кришкою.Для приготування локшини 6 яєчних жовтків та 1 яйце збити віночком, додавши сіль та воду.
Яєчну суміш, що вийшла, вилити в просіяне борошно і замісити тісто. Тісто перекласти на дошку і вимішувати 8-10 хвилин, до однорідного стану, тісто має бути гладким. Тісто накрити плівкою та дати постояти 30 хвилин. Розділити тісто на три частини та розкачати їх у дуже тонкі пласти. Пласти, що вийшли, присипати борошном і скачати в нещільну трубочку. Нарізати тонку локшину гострим ножем, намагаючись не тиснути на тісто. Розібрати та розкласти локшину на дошці та залишити підсохнути на 20-30 хвилин.
Другу цибулину нарізати кубиками. Моркву, що залишилася, нарізати брусочками. З бульйону дістати овочі. Вийняти з бульйону курку та відокремити м’ясо від кісток. У бульйон додати нарізані моркву та цибулю. Додати лавровий лист, перець горошком та сіль. Варити на слабкому вогні 10 хв.
Додати локшину, довести до кипіння і варити курячий суп із домашньою локшиною 3 хвилини. Додати в суп з локшиною куряче м’ясо. Курячий суп з локшиною подавати до столу, посипавши зеленню. Смачного!
Читайте також: Підробки в супермаркетах: що фальсифікують та яку компенсацію можуть вимагати українці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
10:31
21:00
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
live comments feed...
Коментарі