рецепти
08:11, 15 листопада 2021 р.
Надійне джерело
Як приготувати яблучний пиріг "Кремовий": рецепт випічки буковинкам (ФОТО)
рецепти
яблучний пиріг "Кремовий" / фото з відкритих джерел
Яблучний, швидкий пиріг, майже "шарлотка", але не зовсім. Виходить легкий, кремовий – звідки й назва, не забитий борошном і майже не калорійний, пише пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раніше: Пальчики оближеш: як приготувати запечені яблука з сиром і медом (ФОТО)
Єдине, порція для великої сім’ї може бути замаленькою, тому сміливо подвоюйте кількість інгредієнтів – основних лише п’ять, інформує ukrainky.
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт;
- цукор – 50 г;
- вершки – 100 мл будь-якої жирності;
- масло – 25 г;
- борошно – 80 г;
- яблука – 400 г, очищених;
- щіпка солі;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- сік половини лимона;
- горіхи і кориця для обсипання;
- ванільний цукор – 1 пакетик.
Приготування:
1. Завчасно розм’якшуємо масло. Духовку розігріваємо до 180С. Борошно змішуємо з розпушувачем. Яблука чистимо і нарізаємо тонкими-тонкими скибочками. збризкуємо лимонним соком.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
2. Яйця збиваємо з сіллю в піну, всипаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо до білої піни.
3. По стінці миски чи чаші, в якій збиваємо яйця, вливаємо вершки й додаємо розм’якшене масло. Просіюємо в суміш борошно. Перемішуємо до однорідного стану.
4. Виливаємо суміш у миску з яблуками, перемішуємо, перекладаємо в форму діаметром 18 см (силіконову або змащену маслом). Зверху посипаємо подрібненими горіхами й корицею. Випікаємо 40-50 хвилин до золотистої скоринки.
Даємо охолонути. Смачного!
Читайте також: Сирні пончики: простий та смачний рецепт для всієї сім'ї
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
18:18
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
10:32, 10 січня
08:42, 10 січня
10:32, 10 січня
09:47, 10 січня
10:32, 10 січня
live comments feed...
Коментарі