• Головна
  • Як приготувати яблучний пиріг "Кремовий": рецепт випічки буковинкам (ФОТО)
рецепти
08:11, 15 листопада 2021 р.
Надійне джерело

Як приготувати яблучний пиріг "Кремовий": рецепт випічки буковинкам (ФОТО)

рецепти
яблучний пиріг "Кремовий" / фото з відкритих джерел

яблучний пиріг "Кремовий" / фото з відкритих джерел

Яблучний, швидкий пиріг, майже "шарлотка", але не зовсім. Виходить легкий, кремовий – звідки й назва, не забитий борошном і майже не калорійний, пише пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше: Пальчики оближеш: як приготувати запечені яблука з сиром і медом (ФОТО)

Єдине, порція для великої сім’ї може бути замаленькою, тому сміливо подвоюйте кількість інгредієнтів – основних лише п’ять, інформує ukrainky.

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт;
  • цукор – 50 г;
  • вершки – 100 мл будь-якої жирності;
  • масло – 25 г;
  • борошно – 80 г;
  • яблука – 400 г, очищених;
  • щіпка солі;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • сік половини лимона;
  • горіхи і кориця для обсипання;
  • ванільний цукор – 1 пакетик.

Приготування:

1. Завчасно розм’якшуємо масло. Духовку розігріваємо до 180С. Борошно змішуємо з розпушувачем. Яблука чистимо і нарізаємо тонкими-тонкими скибочками. збризкуємо лимонним соком.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

2. Яйця збиваємо з сіллю в піну, всипаємо цукор, ванільний цукор і збиваємо до білої піни.

3. По стінці миски чи чаші, в якій збиваємо яйця, вливаємо вершки й додаємо розм’якшене масло. Просіюємо в суміш борошно. Перемішуємо до однорідного стану.

4. Виливаємо суміш у миску з яблуками, перемішуємо, перекладаємо в форму діаметром 18 см (силіконову або змащену маслом). Зверху посипаємо подрібненими горіхами й корицею. Випікаємо 40-50 хвилин до золотистої скоринки.

Даємо охолонути. Смачного!

Читайте такожСирні пончики: простий та смачний рецепт для всієї сім'ї

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#кремовий яблучний пиріг #приготування #рецепт #випічка #смакота
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...