• Головна
  • Неперевершений сніданок: рецепт гарбузових оладок з корицею буковинкам (ФОТО)
рецепти
08:13, 22 листопада 2021 р.
Надійне джерело

Неперевершений сніданок: рецепт гарбузових оладок з корицею буковинкам (ФОТО)

рецепти
Неперевершений сніданок: рецепт гарбузових оладок з корицею буковинкам (ФОТО)

Всім любителям гарбуза хочемо запропонувати смачний і легкий в приготуванні рецепт гарбузових оладок з корицею, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше: Сирна запіканка з бананом: неймовірно смачний рецепт сніданку буковинкам (ФОТО)

Такі оладки ще можна урізноманітнити такими додатковими інгредієнтами, як апельсинова чи лимонна цедра, сушена журавлина, родзинки тощо.

Інгредієнти:

  • гарбуз - 300-350 г
  • яйця - 2 шт.
  • пшеничне борошно - 200 г
  • молоко - 100 мл
  • цукор - 50 г (або за смаком)
  • кориця - 1 / 2 ч. л. (або за смаком)
  • ванільний цукор - 1 / 2 ч. л.
  • розпушувач для тіста - 1 ч. л.
  • дрібка солі
  • соняшникова рафінована олія - для смаження

Як готувати оладки:

1. Гарбуз очистити від шкірки, порізати кубиками і подрібнити в блендері до пюреподібного стану.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

2. Яйця збити вінчиком. До яєць додати гарбузове пюре і молоко. Все ретельно перемішати.

3. В окрему посудину просіяти борошно, додати всі сухі інгредієнти (цукор, корицю, ванільний цукор, дрібку солі і розпушувач). Перемішати.

4. Борошно частинами додати до гарбузової суміші, щоразу все ретельно перемішуючи. В результаті має вийти доволі густа суміш.

5. На сковорідці розігріти зовсім трошки олії і столовою ложкою викласти оладки. Смажити оладки на малому вогні з обох боків до рум’яної скоринки. Теплі оладки при подачі полити медом чи кленовим сиропом і посипати грецькими горіхами. Також можна подавати їх зі сметаною. Гарбузові оладки з корицею готові.

Читайте також: Низькокалорійна запіканка з броколі та курки: покроковий рецепт

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#гарбузові оладки з корицею #як готувати #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...