• Головна
  • Соковиті та дуже ароматні відбивні: рецепт буковинським господиням (ФОТО)
рецепти
13:36, 6 лютого 2022 р.
Надійне джерело

Соковиті та дуже ароматні відбивні: рецепт буковинським господиням (ФОТО)

рецепти
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Ця страва підійде як до святкового столу, так і просто до родинної вечері. Вона готується легко, а смак перевершить усі ваші сподівання, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Ароматна піца вдома за 10 хвилин: простий рецепт приготування без духовки

Інгредієнти:

  • м’ясо – 3 шматки
  • цибуля – 1 шт.
  • картопля відварена – 2 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • сметана або майонез – 4 ст.л.
  • сир – 100 г
  • гірчиця – 2 ч.л
  • часник – 2 зубчики
  • сіль, перець, зелень, спеції – до смаку

Приготування:

1. М’ясо добре відбиваємо. Солимо й перчимо, посипаємо спеціями на власний вибір і залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом відварюємо картоплю в мундирах.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

2. Цибулю нарізаємо кільцями, а помідор – тонкими кружечками.

3. Деко застеляємо пергаментом чи фольгою і викладаємо кружальця цибулі, а на них кладемо відбивні. Змащуємо м’ясо гірчицею і викладаємо зверху колечка помідорів.

4. Ті, своєю чергою, мастимо пропущеним через прес часником, також підсолюємо і перчимо, а зверху присипаємо натертою картоплею і мастимо сметаною чи майонезом.

5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хв. За 5 хв до готовності посипаємо відбивні тертим сиром.

Читайте такожЯк приготувати сирну запіканку: рецепт з дитинства буковинкам (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #відбивні #як готувати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...