
рецепти
13:36, 6 лютого 2022 р.
Надійне джерело
Соковиті та дуже ароматні відбивні: рецепт буковинським господиням (ФОТО)
рецепти

фото з відкритих джерел
Ця страва підійде як до святкового столу, так і просто до родинної вечері. Вона готується легко, а смак перевершить усі ваші сподівання, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше: Ароматна піца вдома за 10 хвилин: простий рецепт приготування без духовки
Інгредієнти:
- м’ясо – 3 шматки
- цибуля – 1 шт.
- картопля відварена – 2 шт.
- помідор – 1 шт.
- сметана або майонез – 4 ст.л.
- сир – 100 г
- гірчиця – 2 ч.л
- часник – 2 зубчики
- сіль, перець, зелень, спеції – до смаку
Приготування:
1. М’ясо добре відбиваємо. Солимо й перчимо, посипаємо спеціями на власний вибір і залишаємо маринуватися на кілька годин. Тим часом відварюємо картоплю в мундирах.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
2. Цибулю нарізаємо кільцями, а помідор – тонкими кружечками.
3. Деко застеляємо пергаментом чи фольгою і викладаємо кружальця цибулі, а на них кладемо відбивні. Змащуємо м’ясо гірчицею і викладаємо зверху колечка помідорів.
4. Ті, своєю чергою, мастимо пропущеним через прес часником, також підсолюємо і перчимо, а зверху присипаємо натертою картоплею і мастимо сметаною чи майонезом.
5. Духовку розігріваємо до 180 градусів і запікаємо близько 40 хв. За 5 хв до готовності посипаємо відбивні тертим сиром.
Читайте також: Як приготувати сирну запіканку: рецепт з дитинства буковинкам (ФОТО)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
10:12
20:18
Вчора
17:37
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
12:45, Сьогодні
12:04, 26 квітня
1
17:05, 27 квітня
10
17:05, 27 квітня
2
live comments feed...
Коментарі