08:16, 27 червня 2023 р.

Яке свято 27 червня

Яке свято 27 червня

27 червня: День мікро-малих та середніх підприємств та вшанування пам'яті пророка Єлисея.

Цей день має на меті підтримку та розвиток малого і середнього бізнесу, який є важливим сектором економіки.

Також 27 червня віряни вшановують пам'ять пророка Єлисея. Церква згадує його як святого пророка, який став помічником і підтримкою для вибраного народу. Ім'я "Єлисей" у перекладі з грецької означає "поміч Божа".

Пророк Єлисей жив у важкий час, проте незважаючи на труднощі, він продовжував свідчити про Бога. Він був учнем пророка Іллі та навчився від нього істинної віри.

Єлисей отримав своє пророче покликання під час царювання Ахава. Він зустрічав опір від недругів, але ніхто не міг заперечити його слова. Пророка поважали і шанували в усьому царстві, і багато людей приходило послухати його мудрих наук. Навіть ізраїльський цар Йорам звертався до Єлисея за порадами.

У час, коли правду спотворювали, і більшість людей повстали проти віри, пророк Єлисей стояв на духовних основах Бога Ізраїля. Він вірно служив Господу та своєму народу протягом всього життя. Дожив до глибокої старості і помер у віці  віці близько 100 років. Відомий тим, що робив чудеса і вмів зцілювати.

Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз

Найактуальніші новини читайте у нашому Viber (новини Чернівців)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Чернівці #Чернівецька область #новини Чернівців #новини Чернівці #яке сьогодні свято #свято.
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...