Коли часу не багато, але хочеться, щоб сніданок був поживний та смачний, приготуйте оладки. Цю страву обов'язково оцінять і дорослі, і діти, особливо перед складним навчальним процесом, пише 0372.ua.
Яблучні оладки: простий рецепт
Складові:
- яблуко - 2 шт
- яйця - 2 шт
- цукор - 1-2 ст. л.
- ванільний цукор - за смаком
- борошно - 0,5 - 1 склянки
- сода - на кінчику ножа
- олія - для смаження
Як приготувати яблучні оладки
1. Великі яблука без шкірки натираємо на крупній тертці.
2. Додаємо яйця, цукор, ванільний цукор і соду. Все перемішуємо.
3. Поступово додаємо борошно – тісто має вийде консистенції густої сметани.
4. На розпечену сковороду, змащену олією, викладаємо оладки і смажимо до рум’яної на середньому вогні з обох сторін.
Яблучні оладки готові! Подаємо десерт зі сметаною або медом.
Читайте також:Сливовий пиріг: простий покроковий рецепт буковинським господиням
Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам