Яблучні оладки до сніданку: простий рецепт для буковинських школяриків

фото ілюстративне

Коли часу не багато, але хочеться, щоб сніданок був поживний та смачний, приготуйте оладки. Цю страву обов'язково оцінять і дорослі, і діти, особливо перед складним навчальним процесом, пише 0372.ua.

Яблучні оладки: простий рецепт

Складові:

  • яблуко - 2 шт
  • яйця - 2 шт
  • цукор - 1-2 ст. л.
  • ванільний цукор - за смаком
  • борошно - 0,5 - 1 склянки
  • сода - на кінчику ножа
  • олія - для смаження

Як приготувати яблучні оладки

1. Великі яблука без шкірки натираємо на крупній тертці.

2. Додаємо яйця, цукор, ванільний цукор і соду. Все перемішуємо.

3. Поступово додаємо борошно – тісто має вийде консистенції густої сметани.

4. На розпечену сковороду, змащену олією, викладаємо оладки і смажимо до рум’яної на середньому вогні з обох сторін.

Яблучні оладки готові! Подаємо десерт зі сметаною або медом.

Читайте також:Сливовий пиріг: простий покроковий рецепт буковинським господиням

Готуємо десерти з персиками для дітей: ТОП-3 рецепти буковинкам