Мариновані баклажани - це дуже смачна закуска, яка на смак дещо нагадує мариновані гриби. А приготувати її не так і складно.
Сайт 0372.ua пропонує вам смачний і не надто важкий у приготуванні рецепт баклажанів. Повірте, приготувавши за цим рецептом, ви здивуєте своїх близьких.
Нагадуємо, раніше ми писали, Готуємо грушевий пиріг з ваніллю: простий рецепт неймовірного десерту
Отже, для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:
- 5 кг баклажанів
- 300 г часнику
- 10 шт. болгарського перцю
- 6-8 стручків гіркого перцю
- 20 мл столового оцту
- рослинна олія
- сіль
Переходимо до самого приготування:
- Баклажани помити, зрізати кінчики і нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Посолити, дати постояти і промити.
- Перець очистити від насіння, часник – від лушпиння. Пропустити через м'ясорубку. Додати оцет, посолити і проварити пюре протягом 10 хвилин.
- Баклажани обсмажити на олії з двох сторін, посолити за смаком.
- Скласти в стерильні банки, прошаровуючи гарячим овочевим пюре. Банки закрити і закутати.
Читайте також: Готуємо яйце пашот правильно: рецепт та поради чернівчанкам
Готуємо сирники з бананом: легкий і дієтичний рецепт чернівчанкам