Консервація на зиму: баклажани, які смакуватимуть з будь-яким гарніром

Фото ілюстративне, взято з відкритих джерел

Мариновані баклажани - це  дуже смачна закуска, яка на смак дещо  нагадує  мариновані гриби. А приготувати її не так і складно.

Сайт 0372.ua пропонує вам смачний і не надто важкий у приготуванні рецепт баклажанів. Повірте, приготувавши за цим рецептом, ви здивуєте своїх близьких.

Нагадуємо, раніше ми писали, Готуємо грушевий пиріг з ваніллю: простий рецепт неймовірного десерту

Отже, для приготування нам знадобляться такі інгредієнти:

  • 5 кг баклажанів
  • 300 г часнику
  • 10 шт. болгарського перцю
  • 6-8 стручків гіркого перцю
  • 20 мл столового оцту
  • рослинна олія
  • сіль

Переходимо до самого приготування:

  1. Баклажани помити, зрізати кінчики і нарізати кружальцями завтовшки 1 см. Посолити, дати постояти і промити.
  2. Перець очистити від насіння, часник – від лушпиння. Пропустити через м'ясорубку. Додати оцет, посолити і проварити пюре протягом 10 хвилин.
  3. Баклажани обсмажити на олії з двох сторін, посолити за смаком.
  4. Скласти в стерильні банки, прошаровуючи гарячим овочевим пюре. Банки закрити і закутати.

Читайте також: Готуємо яйце пашот правильно: рецепт та поради чернівчанкам

Готуємо сирники з бананом: легкий і дієтичний рецепт чернівчанкам