• Головна
  • Готуємо грушевий пиріг з ваніллю: простий рецепт неймовірного десерту
фото
09:20, 12 вересня 2020 р.
Надійне джерело

Готуємо грушевий пиріг з ваніллю: простий рецепт неймовірного десерту

фото
грушевий пиріг, фото ілюстративне

грушевий пиріг, фото ілюстративне

Випічка з грушею завжди виходить ароматною та неймовірно смачною. Сайт 0372.ua пропонує вам легкий рецепт грушевого пирога на сметані і з ваніллю, який безсумніву здивує навіть прискіпливих гурманів.

М'який і ніжний пиріг з соковитою фруктовою начинкою. Його можна готувати не тільки з грушами, але з яблуками, сливами або персиками. 

Грушевий пиріг з ваніллю

Складові:

  • 1 велика стигла груша
  • 100 г вершкового масла
  • 125 г цукру
  • 5 г ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 50 г сметани
  • 175 г борошна
  • 1 ч.л. розпушувача
  • дрібка солі
  • цукрова пудра – для посипання

Нагадаємо про Яблучні оладки до сніданку: простий рецепт для буковинських школяриків

грушевий пиріг

Рецепт приготування:

1. Вершкове масло кімнатної температури нарізати кубиками в миску. Додати цукор і ваніль, збити міксером в пишний світлий крем.

2. По одному додати яйця, кожного разу ретельно збиваючи.

3. Додати нежирну сметану, збити.

4. Всипати просіяне з розпушувачем борошно, додати дрібку солі і перемішати.

5. Викласти тісто в змащену маслом і присипану борошном форму, розрівняти силіконової лопаткою.

6. Викласти в форму тісто, розрівняти силіконової лопаткою.

7. Грушу помити, за бажанням очистити і видалити серцевину. Нарізати м'якоть тонкими скибочками і красиво викласти на тісто.

8. Відправити пиріг у заздалегідь розігріту до 180 градусів піч на 40 хвилин.

9. Готовий пиріг остудити, посипати просіяною цукровою пудрою.

Смачного!

Читайте такожГотуємо сирники з бананом: легкий і дієтичний рецепт чернівчанкам

Сливовий пиріг: простий покроковий рецепт буковинським господиням

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#грушевий пиріг з ваніллю #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...