
фото
09:20, 12 вересня 2020 р.
Надійне джерело
Готуємо грушевий пиріг з ваніллю: простий рецепт неймовірного десерту
фото

грушевий пиріг, фото ілюстративне
Випічка з грушею завжди виходить ароматною та неймовірно смачною. Сайт 0372.ua пропонує вам легкий рецепт грушевого пирога на сметані і з ваніллю, який безсумніву здивує навіть прискіпливих гурманів.
М'який і ніжний пиріг з соковитою фруктовою начинкою. Його можна готувати не тільки з грушами, але з яблуками, сливами або персиками.
Грушевий пиріг з ваніллю
Складові:
- 1 велика стигла груша
- 100 г вершкового масла
- 125 г цукру
- 5 г ванільного цукру
- 2 яйця
- 50 г сметани
- 175 г борошна
- 1 ч.л. розпушувача
- дрібка солі
- цукрова пудра – для посипання
Нагадаємо про Яблучні оладки до сніданку: простий рецепт для буковинських школяриків
Рецепт приготування:
1. Вершкове масло кімнатної температури нарізати кубиками в миску. Додати цукор і ваніль, збити міксером в пишний світлий крем.
2. По одному додати яйця, кожного разу ретельно збиваючи.
3. Додати нежирну сметану, збити.
4. Всипати просіяне з розпушувачем борошно, додати дрібку солі і перемішати.
5. Викласти тісто в змащену маслом і присипану борошном форму, розрівняти силіконової лопаткою.
6. Викласти в форму тісто, розрівняти силіконової лопаткою.
7. Грушу помити, за бажанням очистити і видалити серцевину. Нарізати м'якоть тонкими скибочками і красиво викласти на тісто.
8. Відправити пиріг у заздалегідь розігріту до 180 градусів піч на 40 хвилин.
9. Готовий пиріг остудити, посипати просіяною цукровою пудрою.
Смачного!
Читайте також: Готуємо сирники з бананом: легкий і дієтичний рецепт чернівчанкам
Сливовий пиріг: простий покроковий рецепт буковинським господиням
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:36
Вчора
19:50
Вчора
18:22
Вчора
17:22
Вчора
16:50
Вчора
15:46
Вчора
14:24
Вчора
13:10
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
08:09, 11 червня
09:57, 19 червня
18
15:31, 15 червня
1
09:57, 19 червня
7
live comments feed...
Коментарі