Коли ми чуємо слово "мафін", то уява одразу малює нам щось на зразок красивого кексика з ніжною начинкою і прикрасою зі свіжих ягід. Але ж мафіни – це не лише десерт, пише 0372.ua.
Відомий український кухар Євген Клопотенко вирішив довести це, приготувавши пишні яєчні маффіни з овочами. Це чудовий сніданок або перекус на роботі і в школі. До того ж можна вибрати будь-які овочі за смаком або сезоном.
Нагадуємо, що ми раніше публікували Підбірка простих і корисних сніданків буковинцям
Складові:
- яйце- 5 шт
- цукіні або кабачок - 1/4 шт
- томат - 1/2 шт
- болгарський перець - 1/2 шт
- печериці - 3/4 шт
- борошно - 1 ст. л.
- сир - 50 гр (будь який твердий сир)
- сіль за смаком
ЯЄЧНІ МАФІНИ З ОВОЧАМИ: ПОКРОКОВИЙ РЕЦЕПТ
1.Підготуйте овочі. Всі овочі наріжте невеликими, намагайтеся нарізати так, щоб розмір був приблизно однаковим. Перекладіть в мисочку.