Яєчний сендвіч - швидкий смачний сніданок

фото з відкритих джерел

Яєчний сендвіч готується неймовірно швидко і просто. Використовуючи звичайні інгредієнти і одну сковорідку для приготування, на виході отримаємо смачний тост в цікавій подачі, пише 0372.ua з посиланням на Ukr.Media.

Якщо міняти начинки, то рецептом можна користуватися дуже довгий час і він зовсім не набридне. 

Нагадуємо, ми публікували раніше: Пиріг, тарт та лінива ватрушка: рецепти неймовірної випічки на сметані

Яєчний сендвіч: покроковий рецепт

Інгредієнти:

  • яйце - 1 шт
  • молоко - 20 мл
  • тостовий хліб - 2 шт
  • плавлений сир в пластинках
  • рослинна олія
  • кунжут
  • салат
  • томат
  • сіль, перець - за смаком

Приготування:

1. У глибоку тару розбити яйце. Додати молоко і сіль. Добре перемішати.

2. У тостового хліба відрізати скоринки.

3. Сковороду поставити на середній вогонь і додати рослинну олію.

4. На розігріту сковороду вилити яєчну суміш.

5. Зверху викласти тостовий хліб, вмочивши в яйці з двох сторін.

6. Накрити сковороду кришкою. Смажити 1,5 хвилини.

7. Зняти кришку, посипати кунжутом і перевернути.

8. Викласти на один тостовий хліб листочок салату, скибочку томата і пластинку сиру.

9. Підвернути краї омлету до середини, щільно притискаючи до тостовому хлібу.

10. Накрити тост з начинкою другим тостом.

11. Обсмажити ще по 30 секунд з кожного боку.

Яєчний сендвіч готовий! Всім приємного апетиту!

Читайте такожХрустка смажена картопля з грибами: рецепт ситної смачної страви

Неймовірний чізкейк для буковинців: покроковий рецепт