Яєчний сендвіч готується неймовірно швидко і просто. Використовуючи звичайні інгредієнти і одну сковорідку для приготування, на виході отримаємо смачний тост в цікавій подачі, пише 0372.ua з посиланням на Ukr.Media.
Якщо міняти начинки, то рецептом можна користуватися дуже довгий час і він зовсім не набридне.
Нагадуємо, ми публікували раніше: Пиріг, тарт та лінива ватрушка: рецепти неймовірної випічки на сметані
Яєчний сендвіч: покроковий рецепт
Інгредієнти:
- яйце - 1 шт
- молоко - 20 мл
- тостовий хліб - 2 шт
- плавлений сир в пластинках
- рослинна олія
- кунжут
- салат
- томат
- сіль, перець - за смаком
Приготування:
1. У глибоку тару розбити яйце. Додати молоко і сіль. Добре перемішати.
2. У тостового хліба відрізати скоринки.
3. Сковороду поставити на середній вогонь і додати рослинну олію.
4. На розігріту сковороду вилити яєчну суміш.
5. Зверху викласти тостовий хліб, вмочивши в яйці з двох сторін.
6. Накрити сковороду кришкою. Смажити 1,5 хвилини.
7. Зняти кришку, посипати кунжутом і перевернути.
8. Викласти на один тостовий хліб листочок салату, скибочку томата і пластинку сиру.
9. Підвернути краї омлету до середини, щільно притискаючи до тостовому хлібу.
10. Накрити тост з начинкою другим тостом.
11. Обсмажити ще по 30 секунд з кожного боку.
Яєчний сендвіч готовий! Всім приємного апетиту!
Читайте також: Хрустка смажена картопля з грибами: рецепт ситної смачної страви