
Рецепт
08:35, 9 листопада 2020 р.
Надійне джерело
Неймовірний чізкейк для буковинців: покроковий рецепт
Рецепт

Фото взято з відкритих джерел
Чізкейк – це, як зрозуміло з його назви, пиріг з вершкового сиру, джемом або фруктами за смаком. У наших краях цей десерт стрімко здобув популярність завдяки новомодним кав'ярням і кондитерським, однак на Заході його готують уже не один десяток років. Що ж, тим цікавіше приготувати чізкейк удома. До того ж приготування не потребує екзотичних інгредієнтів й особливого кулінарного таланту – варто лише дотримуватися рецепту, пише 0372.ua.
Нагадуємо, раніше ми писали: Ніжний рецепт оладок на йогурті: оком не моргнете, як попросять добавки

Чізкейк, Фото з відкритих джерел
Чізкейк – класичний рецепт
Класичний чізкейк готують з вершковим сиром. Для приготування потрібні:
На корж
- масло вершкове - 5 столових ложок
- крекери - 200 г
- цукор – чверть склянки
- сіль – чверть чайної ложки
На начинку:
- вершковий сир (кімнатної температури) - 1 кг
- лимонна цедра - 1 чайна ложка
- лимонний сік - 1 столова ложка
- сіль – половина чайної ложки
- яйця великі - 4 штуки
- сметана - 1 стакан
- цукор - 1 склянка
Ретельно подрібнити печиво, додати розтоплене масло, цукор і сіль, перемішати.
Розігріти духовку до 180 градусів. Змастити маслом форму для пирога.
Викласти масу з печива на форму, рівномірно розподілити по поверхні форми.
Випікати 12-15 хвилин, знизити температуру до 150 градусів. Охолодити на решітці.
Можна ставати до приготування начинки, попередньо закип'ятити воду в чайнику. Збити міксером вершковий сир, потроху малими порціями додати цукор, лимонну цедру і сік, сіль. Вбити по одному яйцю і додати сметану, перемішати.
Загорнути форму з коржем у фольгу, влити начинку. Поставити деко з високими бортиками, налити в деко окріп таким чином, щоб вода доходила до половини висоти наповненої форми.
Випікати близько 1 години 45 хвилин до готовності. Вийняти форму з води, дати охолонути протягом 20 хвилин.
Акуратно від'єднати борти форми. Залишити при кімнатній температурі до повного охолодження. Залишити в холодильнику на 8-9 годин.
Читайте також: "Люди просто з'їхали з глузду від нашої наливки": українка робить національну кухню модною у США
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
10:21
09:00
20:30
Вчора
15:29
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
11:36, 3 травня
16
13:43, 1 травня
1
13:57, 23 квітня
live comments feed...
Коментарі