Соковитий тропічний фрукт ананас - популярний продукт у святкових стравах. Яскравий смак і приємна структура фрукта роблять його хорошим інгредієнтом для салатів. Ананасові салати часто готують на Новий рік та Різдво. Цей фрукт часто поєднують з курячим м'ясом, шинкою, кукурудзою і сиром - ці продукти добре доповнюють смак фрукта. Ананасові салати легко готуються та майже не потребують часу на підготовку продуктів. Тому далі читайте підбірку невибагливих у приготування новорічних салатів із цим тропічним фруктом, пише 0372.ua.
Нагадуємо, раніше ми писали: Із січня "Нафтогаз" підвищить ціну на газ для населення
- 200 г копченого курячого філе
- 200 г консервованого або свіжого ананаса
- 1-2 огірка
- 150 г консервованої кукурудзи
- 5 ст. л. сметани
- 2 ст. л. соєвого соусу
- Сіль, перець
Курку і ананас нарізати однаковими кубиками, огірок - соломкою. З кукурудзи злити воду. З'єднати всі інгредієнти, заправити сумішшю сметани, соєвого соусу, солі і перцю.
- 200 г шинки
- 200 г консервованого або свіжого ананаса
- 200 г твердого сиру
- 200 г консервованої кукурудзи
- 200 г корейської моркви
- 5 ст. л. майонезу
Шинку нарізати соломкою, ананас - великими шматочками. Сир натерти на крупній тертці. Посолити і поперчити, додати кукурудзу, моркву і майонез. Перемішати.
- 2 цибулини
- 1 ч.л. оцту 9%
- Сіль, цукор
- 300 г відвареного курячого філе
- 150 г консервованого або свіжого ананаса
- 150 г маринованих печериць
- Майонез
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, обдати окропом і злити воду. Додати до цибулі оцет, сіль і цукор і перемішати. Залишити цибулю маринуватися. Курку і ананас нарізати кубиками, печериці розрізати навпіл. Додати до інгредієнтів цибулю без маринаду, заправити майонезом і відправити в холодильник на кілька годин.
Читайте також:Топ святкових традицій, які принесуть щастя у 2021-му
Яскравий Грецький салат буковинцям: як приготувати апетитну страву на святковий стіл