Суп із фрикадельками – одна з найулюбленіших перших страв як у дорослих, так і у дітей. Найчастіше фрикадельки роблять із м’ясного фаршу. А додані найрізноманітніші спеції зроблять фрикадельки пікантними та більш ароматними, пише 0372.ua.
Нагадуємо: Швидко, корисно і смачно: рецепт млинців з медом і горіхами буковинкам (ФОТО)
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
- Фарш м’ясний – 400 г
- Морква – 140 г
- Цибуля ріпчаста – 250 г
- Картопля – 300 г
- Рис – 2 ст. л.
- Петрушка свіжа – 5 г
- Кріп свіжий – 10 г
- Лавровий лист – 2 шт.
- Олія рослинна – 1 ст. л.
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком
- Вода – 2 л
У м’ясний фарш додати половину дрібно нарізаної цибулі, сіль, перець і добре перемішати. Другу половину нарізаної цибулі обсмажити в каструлі на рослинній олії протягом 2 хвилин.
Додати в каструлю натерту моркву й смажити ще 3 хвилини на середньому вогні. Влити воду і довести до кипіння. У киплячий суп додати промитий рис та нарізану кубиками картоплю. Варити на слабкому вогні при закритій кришці 10 хвилин.
Сформувати маленькі фрикадельки з фаршу та додати їх у суп з рисом, посолити, поперчити, вкинути лавровий лист і варити суп з фрикадельками 15 хвилин на слабкому вогні.
Додати дрібно нарізаний кріп і петрушку. Суп з фрикадельками готовий.
Читайте також: Низькокалорійна запіканка з броколі та курки: покроковий рецепт
Штрудель з вишнею - рецепт, який захочеться спробувати ще