Для чого замочувати картоплю в крижаній воді перед приготуванням: лайфхак

Якщо замовляти смажену чи запечену картоплю в кафе або ресторані, вона обов'язково буде зі скоринкою. Секретом хрусткої скоринки ділиться 0372.ua.

Нагадуємо: Як ходити в продуктовий магазин і не купувати зайвого. Інструкція

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Таку страву одразу хочеться з'їсти, бо виглядає вона максимально апетитно. Але під час приготування вдома, не завжди виходить досягти такого ефекту. Все можливо з допомогою одного нехитрого лайфхаку.

Одразу після очищення картоплю потрібно замочити в солоній крижаній воді на 7 хвилин. Потім змастити олією і смажити або запікати. Страва вийде надзвичайно привабливою, апетитною і хрусткою.

Читайте також: Які продукти зігріють за наявності відчуття холоду: поради дієтологів

Яку користь організму приносять мандарини