
Поради
13:26, 30 листопада 2021 р.
Надійне джерело
Для чого замочувати картоплю в крижаній воді перед приготуванням: лайфхак
Поради

Якщо замовляти смажену чи запечену картоплю в кафе або ресторані, вона обов'язково буде зі скоринкою. Секретом хрусткої скоринки ділиться 0372.ua.
Нагадуємо: Як ходити в продуктовий магазин і не купувати зайвого. Інструкція
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber
Таку страву одразу хочеться з'їсти, бо виглядає вона максимально апетитно. Але під час приготування вдома, не завжди виходить досягти такого ефекту. Все можливо з допомогою одного нехитрого лайфхаку.
Одразу після очищення картоплю потрібно замочити в солоній крижаній воді на 7 хвилин. Потім змастити олією і смажити або запікати. Страва вийде надзвичайно привабливою, апетитною і хрусткою.
Читайте також: Які продукти зігріють за наявності відчуття холоду: поради дієтологів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:51
Вчора
19:13
Вчора
17:23
Вчора
16:54
Вчора
Спецтема
Оголошення
00:00, 17 березня
15:12, 10 червня
09:44, Вчора
09:44, Вчора
07:16, 16 червня
live comments feed...
Коментарі