
Фото
09:09, 29 грудня 2019 р.
Різдвяний пудинг від королівської родини - рецепт для буковинців
Фото

Фото: Getty Images
Нещодавно на офіційній сторінці королівської родини у Instagram з'явилися світлини, на яких королева Єлизавета, її син, внук та правнук взяли участь у акції «Разом на Різдво» Британського королівського легіону. Як повідомляє 1+1, усі пудинги, приготовані упродовж акції (очікується понад 100 смаколиків), продадуть на території всієї Великобританії.
Пропонуємо приготувати різдвяний пудинг разом із королівською родиною! Нам знадобиться:
Родзинки зеленого винограду – 120 г;
Коричневий цукор – 80 г;
Смородина – 120 г;
Апельсин – 1 шт;
Родзинки червоного винограду – 120 г;
Лимон – 0,5 шт;
Цукати – 80 г;
Яблука – 150 г;
Суміш прянощів – 2,5 г;
Панірувальні сухарі – 80 г;
Темне пиво – 75 мл;
Яловичий жир – 120 г;
Борошно – 60 г;
Ром – 5 мл;
Імбир – 10 г;
Бренді – 5 мл;
Чорнослив – 20 г;
Червоне вино – 12,5 мл;
Біле вино – 12, 5 мл;
Мелений мигдаль – 10 г;
Яйце – 1 шт;
Молоко – 2,5 мл;
Дрібка солі;
Дрібка макового насіння.

Спосіб приготування:
1. Дрібно нарізати імбир та яблука. Вичавити сік з апельсинів та лимонів. Вимити сухофрукти;
2. Просіяти борошно, сіль, суміш прянощів і додати всі інші сухі інгредієнти: сіль, сухофрукти, панірувальні сухарі, цедру, імбир, яблука, коричневий цукор, смородину, мелений мигдаль;
3. У центр сухої суміші додати яйце, а потім молоко, алкоголь, апельсиновий і лимонний сік, а також яловичий жир. Добре розмішати;
4. Залишити тісто у пароварці на чотири години. Подавати страву теплою, посипавши маковим насінням.
Читайте також: вибираємо штучну ялинку правильно - поради буковинцям від Держпродспоживслужби.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:11
Вчора
13:59
Вчора
10:26
Вчора
09:04
Вчора
20:06
27 червня
18:42
27 червня
17:34
27 червня
Спецтема
Оголошення
22:30, 24 червня
40
16:01, 19 червня
22
16:22, 21 червня
16:41, 18 червня
live comments feed...
Коментарі