• Головна
  • Гарбузовий чизкейк: коли готувати легко, а їсти корисно
рецепти
08:09, 15 жовтня 2020 р.
Надійне джерело

Гарбузовий чизкейк: коли готувати легко, а їсти корисно

рецепти
фото ілюстративне

фото ілюстративне

Страви з гарбуза є дуже корисними та невибагливими у приготуванні. А от чизкейк з гарбуза - хіба це можливо? Давайте з'ясуємо, скориставшись порадами кулінара Лізи Глинської, пише 0372.ua.

Гарбузовий чизкейк - корисний десерт

Кулінар Єлизавета Глинська розкрила рецепт приготування гарбузового десерту без цукру, яким можна ласувати навіть найменшим.

Нагадаємо, ми публікували раніше: Десерт, яким не соромно пригостити королеву: сирна шарлотка з яблуками

Гарбузовий чизкейк: покроковий рецепт

Складові:

  • Гарбуз – 300 г
  • Галетне печиво – 200 г
  • Фініки – 150 г
  • Маскарпоне – 800 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Цедра половинки апельсина
  • Сік апельсина – 30 м
  • Кукурудзяний крохмаль – 2 ст. л.
  • Мускатний горіх мелений – 1/3 ч. л.
  • Манна крупа – 2 ст. л.
  • Зірочка анісу

Приготування гарбузового чизкейку:

1. Фініки відокремити від кісточок, зняти шкірку та перемолоти в блендері з галетним печивом. Отриману масу викласти нижнім шаром у форму для випікання.

2. Сир маскарпоне збити з соком апельсина, додати яйця, крохмаль і цедру. Залити у форму другим шаром.

3. Поставити форму з пирогом на водяну баню й відправити випікатись при температурі  170 градусів 40 хвилин.

4. Перемолоти запечений гарбуз, мелений мускатний горіх, решту фініків та манку.

5. Дістати з духовки двошаровий пиріг, залити зверху третім шаром з гарбуза. Потім поставити пиріг на водяну баню в духовку (170 градусів) ще на 20 хвилин.

6. Подавати пиріг охолодженим, прикрасивши кубиками карамелізованого гарбуза та зірочкою анісу.

Смачного!

Читайте такожРецепт грушевого пирога з ваніллю: простий рецепт неймовірного десерту

Готуємо яєчні мафіни з овочами до сніданку: покроковий рецепт з фото

#гарбузовий чизкейк #рецепт
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...