Пишні як хмарка сирники: рецепт простої смакоти до сніданку

рецепт пишних сирників / фото з відкритих джерел, Соломія Ярова
рецепт пишних сирників / фото з відкритих джерел

Сирники - одна з найпопулярніших страв з сиру. Пропонуємо вам приготувати сирники на сковороді, які виходять пишні, ніжні і смачні, з мінімальною кількістю борошна, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми публікували раніше: Смачний сніданок: готуємо омлет з томатами і базиліком за рецептом відомого кухаря

сирники

Сирники: покроковий рецепт

Інгредієнти

- Сир жирністю 5% - 400 грамів

- Яйце - 1 шт.

- Сіль - дрібка

- Борошно - 1 ст. л. (може бути і більше залежно від вологості сиру і ваги яйця)

- Цукор - 2 ст. л.

- Ванільний цукор - 10 грамів.

Приготування

1. Сир і яйця перебити блендером в однорідну масу.

2. Додати дрібку солі і борошно. Якщо тісто добре тримає форму, то вистачить і 1 ст. л. ложки борошна. Якщо тісто все ще рідке і не ліпиться, потрібно додати ще трохи борошна. Останнім додати цукор і ванільний цукор, тому що він провокує відділення вологи з сиру. Добре перемішати тісто. Сформувати 9-10 кульок.

3. Поверхню присипати борошном і руками сформувати сирники.

4. Обсмажити на суміші вершкового масла і рослинної олії до рум'яної скоринки 3-4 хвилини з кожного боку на помірному вогні. Можна накрити кришкою, щоб сирники добре пропеклися всередині.

5. Готові сирники викласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Подавати сирники з улюбленими соусами, сметаною, варенням, медом і т. д.

Читайте такожПечиво, що дивує ніжним смаком та легкістю приготування: рецепт буковинським господиням

Найніжніший сметанний пиріг до чаю - стане окрасою кожного столу

ukr.media
сирники рецепт сніданок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оцініть першим
(0 оцінок)
Поки ще ніхто не оцінював
Ніхто ще не рекомендував
Авторизуйтесь ,
щоб оцінити і порекомендувати

Коментарі