рецепт випічки
08:13, 25 квітня 2021 р.
Надійне джерело
Вершкова паска від відомої кондитерки: рецепт буковинським господиням
рецепт випічки
фото з інстаграм
Кожна господиня, мабуть, має перевірений рецепт паски до Великодня. Однак, пропонуємо вам рецепт ніжної та надзвичайно смачна паски від відомої української кулінарки, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше: Смачна Пасочка: покроковий рецепт випічки, яка довго буде м'якою
Ліза Глінська поділилася на своїй сторінці в Інстаграм рецептом вершкової паски, яка безсумнівно стане вашою улюбленою. Запишіть собі рецепт.
Рецепт вершкової паски
Інгредієнти для опари:
– 150 грамів борошна;
– 170 мілілітрів молока;
– 1 грам свіжих дріжджів.
Інгредієнти для тіста:
– 500 грамів борошна;
– 320 грамів опари;
– 80 грамів цукру;
– 10 грамів солі;
– 40 грамів меду;
– 24 грами дріжджів;
– 300 грамів яєць (холодних);
– 250 грамів вершкового масла 82%;
– 150 грамів родзинок (або цукатів, горіхів, журавлини).
Інгредієнти для сиропу:
– 100 мілілітрів води;
– 100 грамів цукру;
– 30 мілілітрів (на ваш смак).
Інгредієнти для глазурі:
– 150 грамів білка;
– 300 грамів цукру.
Випічка розрахована на 5 порцій.
Приготування:
1. У мисці з'єднайте тепле молоко, додайте дріжджі, борошно перемішайте лопаткою. Накрийте плівкою, залиште на 3-4 години. Якщо ви використовуєте сухі дріжджі, з'єднайте їх з борошном.
2. У чашу комбайна викладіть опару, додайте холодні яйця, цукор, мед, дріжджі. Перемішайте протягом 30 секунд за допомогою насадки "Крюк".
3. Далі – додайте борошно, сіль, вершкове масло, перемішайте протягом 15-20 хвилин.
4. Перекладіть тісто в миску, накрийте плівкою, приберіть в тепле місце на 1,5-2 години.
5. Знову замісіть тісто, перекладіть у велику миску, оберніть харчовою плівкою і відправте на 10-12 годин в холодильник.
6. Для приготування сиропу для родзинок у каструлю вилийте воду, додайте цукор, ром або коньяк.
7. Розігрійте до розтанення цукру. Залиште для охолодження.
8. Промийте родзинки, просушіть додайте у сироп, відправте у холодильник на 10-12 годин. Найкраще на ніч. Процідіть родзинки.
9. Викладіть тісто, додайте родзинки, розділіть на три частини, викладіть у форми. Накрийте плівкою, залиште на 2-2,5 години.
10. Розігрійте духовку до температури 170 градусів, викладіть форми на деко, відправте запікатись протягом 30-35 хвилин до готовності. Дістаньте з духовки. Залиште для охолодження.
Для приготування глазурі:
1. У чашу комбайна вилийте білок, додайте цукор, дрібку лимонної кислоти.
2. Поставте на парову баню, перемішайте до розтанення цукру. Збийте у комбайні до однорідної консистенції.
3. Зніміть форму з пасок, змастіть глазур'ю, задекоруйте фісташками та малиною. Залиште до повного висихання глазурі.
Смачного!
Читайте також: Тертий пиріг з вишнею: ніжна випічка з цікавинкою
Сама ніжність: рецепт німецького сирника для найвибагливіших
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
16:15
11:38
10:08
17:51
Вчора
17:18
Вчора
ТОП новини
Штучний інтелект створив пісню про улюблені Чернівці - СЛУХАТИ
ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ
Спецтема
Оголошення
12:36, 7 жовтня
09:37, 29 вересня
12:36, 7 жовтня
09:37, 29 вересня
09:37, 29 вересня
live comments feed...
Коментарі