рецепти
08:13, 14 червня 2021 р.
Надійне джерело
Вареники з полуницею: рецепт літньої смакоти (ФОТО)
рецепти
фото з відкритих джерел
В сезон полуниці можна поласувати ароматною свіжою ягідкою, а також приготувати страви з полуницею. Полуничні десерти мають яскравий зовнішній вигляд і зберігають користь ягоди. Влітку можна приготувати смачні і пишні вареники з вишнею. Тісто для ласощів можна замісити з дешевих і доступних продуктів, з посиланням на УНІАН пише 0372.ua.
Вареники з полуницею на воді
Тісто:
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Вода - 3/4 склянки
- Яйце куряче - 1 шт.
- Цукор - 1 ч. л.
- Сіль - 1/3 ч. л.
Начинка:
- Полуниця - 300 г
- Цукор - 1,5 ст. л.
1. У глибоку миску налити холодну воду, розбити в воду яйце. Додати сіль і цукор, розмішати виделкою.
2. У суміш просіяти борошно і швидко замісити тісто. Тісто має бути еластичним і не дуже м'яким. Перекласти тісто в пакет і поставити в морозилку на 10 хвилин.
3. Полуницю промити, видалити хвостики. Ягоди нарізати і викласти в миску, присипати цукром.
4. Охолоджене тісто розділити на 4 частини і скачати в джгути. Нарізати джгути на однакові шматочки і скачати кульки. Занурити їх в борошно і тонко розкатати.
5. В середину кожного вареника викласти 1 ст.л. полуниці з цукром. Якщо ягода виділила сік - його потрібно злити. Зліпити вареники.
6. Варити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин.
Читайте також: Пиріг з полуницею із запаморочливим ароматом та легкий у приготуванні (ФОТО)
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
19:05
Вчора
18:28
Вчора
18:11
Вчора
17:10
Вчора
16:17
Вчора
Спецтема
Оголошення
07:57, 23 листопада
live comments feed...
Коментарі