• Головна
  • Як приготувати смачний пиріг з чорницею: простий рецепт буковинкам
випічка
08:12, 16 липня 2021 р.
Надійне джерело

Як приготувати смачний пиріг з чорницею: простий рецепт буковинкам

випічка
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Літо - пора різноманітних ягід. Готувати в цей період легко, адже всі фрукти прямо з грядки, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше: Літня насолода: як приготувати ягідне морозиво вдома (ФОТО)

Візьміть до уваги рецепт смачного пирога, який можна приготувати зі свіжих ягід чорниці, інформує Ukr.Media.

Пиріг з чорницею

Інгредієнти

  • готове листкове тісто - 2 листи;
  • ягоди чорниці - 4 склянки;
  • цукор - 0,5 склянки;
  • крохмаль - 4 ст. л.;
  • мелена кориця - 0,5 ч. л.;
  • сіль - 1 щіпка;
  • вершкове масло - 1 ст. л.;
  • яєчний жовток - 1 шт.;
  • вода - 1 ст. л.;
  • цукор для посипання - за смаком.

Приготування

1. Змішайте цукор, крохмаль, сіль і корицю та посипте сумішшю ягоди чорниці. Обережно перемішайте.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

2. Один зі шматків тіста трохи розкачайте і покладіть на дно форми, сформувавши бортики.

3. Викладіть зверху підготовану начинку з ягід і полийте розтопленим вершковим маслом.

4. Тісто, що залишилося, наріжте на смужки і викладіть зверху начинки, формуючи решітку.

5. Змастіть трохи збитим з водою жовтком, посипте цукром і поставте запікатися у розігріту до 180° C духовку на 20-25 хвилин.

Читайте такожЯк спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#простий рецепт #пиріг з чорницею #випічка #як готувати
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...