
рецепт випічки
08:12, 24 липня 2021 р.
Надійне джерело
Літня смакота, що вам сподобається: як приготувати пиріг з абрикосами (ФОТО)
рецепт випічки

фото з відкритих джерел
У сезон абрикосів ці фрукти можна ласувати у свіжому вигляді. Але хто ж відмовиться від смачної випічки з духмяним ароматом та смаком справжнього літа, пише 0372.ua.
Нагадуємо, ми публікували раніше: Як приготувати смачний пиріг з чорницею: простий рецепт буковинкам
Пропонуємо господиням рецепт простого, але дуже смачного пирога з абрикосами, який сподобається і дорослим, і дітям. Отже, готуйте та смакуйте цей десерт з чаєм, інформує Ukr.Media.
Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.
Інгредієнти:
- абрикоси (або персики) - 700 г;
- цукор - 250 г;
- вершкове масло - 180 г;
- яйця - 3 шт.;
- розпушувач - 10 гр;
- борошно - 500 г.
Приготування:
1. З початку беремо цукор і додаємо до нього розтоплене вершкове масло і перетремо до однорідності. Далі додаємо яйця і перемішуємо вінчиком.
2. Тепер відправляємо туди ж борошно і розпушувач. Лопаткою замішуємо тісто.
3. Відділимо дві третини і викладемо у форму для запікання. Розподілимо рівномірно тісто по дну і виделкою зробимо проколи.
4. Абрикоси промиємо відділимо від кісточки і крупно наріжемо. Викладемо у форму і розрівнюємо.
5. Частину тіста, що залишилося щедро посипаємо борошном і розкачуємо в пласт, нарізаємо його смужками і робимо сіточку на пирозі.
Випікаємо при 180 ° C 40-45 хвилин.
Готовий пиріг охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою. Абрикос можна замінити на персики, сливу або будь-які інші фрукти.
Читайте також: Як спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
10:21
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
13:43, 1 травня
83
12:04, 26 квітня
1
13:57, 23 квітня
11:35, 3 травня
34
live comments feed...
Коментарі