• Головна
  • Літня смакота, що вам сподобається: як приготувати пиріг з абрикосами (ФОТО)
рецепт випічки
08:12, 24 липня
Надійне джерело

Літня смакота, що вам сподобається: як приготувати пиріг з абрикосами (ФОТО)

рецепт випічки
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

У сезон абрикосів ці фрукти можна ласувати у свіжому вигляді. Але хто ж відмовиться від смачної випічки з духмяним ароматом та смаком справжнього літа, пише 0372.ua

Нагадуємо, ми публікували раніше: Як приготувати смачний пиріг з чорницею: простий рецепт буковинкам

Пропонуємо господиням рецепт простого, але дуже смачного пирога з абрикосами, який сподобається і дорослим, і дітям. Отже, готуйте та смакуйте цей десерт з чаєм, інформує Ukr.Media.

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Інгредієнти:

  • абрикоси (або персики) - 700 г;
  • цукор - 250 г;
  • вершкове масло - 180 г;
  • яйця - 3 шт.;
  • розпушувач - 10 гр;
  • борошно - 500 г.

Приготування:

1. З початку беремо цукор і додаємо до нього розтоплене вершкове масло і перетремо до однорідності. Далі додаємо яйця і перемішуємо вінчиком.

2. Тепер відправляємо туди ж борошно і розпушувач. Лопаткою замішуємо тісто.

3. Відділимо дві третини і викладемо у форму для запікання. Розподілимо рівномірно тісто по дну і виделкою зробимо проколи.

4. Абрикоси промиємо відділимо від кісточки і крупно наріжемо. Викладемо у форму і розрівнюємо.

5. Частину тіста, що залишилося щедро посипаємо борошном і розкачуємо в пласт, нарізаємо його смужками і робимо сіточку на пирозі.

Випікаємо при 180 ° C 40-45 хвилин.

Готовий пиріг охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою. Абрикос можна замінити на персики, сливу або будь-які інші фрукти.

Читайте такожЯк спекти пиріг з черешнею: рецепт для буковинців

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#як спекти пиріг з абрикосами #простий рецепт #випічка
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...