• Головна
  • Знижує тиск, нормалізує травлення, підвищує потенцію - корисні властивості бдожилиного пилку
Народна медецина
11:02, 21 серпня 2021 р.
Надійне джерело

Знижує тиск, нормалізує травлення, підвищує потенцію - корисні властивості бдожилиного пилку

Народна медецина
Знижує тиск, нормалізує травлення, підвищує потенцію - корисні властивості бдожилиного пилку

Бджолиний пилок - це продукт, який можна впізнати за приємним квітково-медяним запахом. Зазвичай він солоденький, але іноді має гіркуватий присмак.

Про це пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, про Чай з волоського горіха очищує кров, як готувати цілющий чай?

Пилок бджіл може відрізнятися за відтінком, формою, розміром – дані характеристики залежать від того, з яких рослин його збирали. Незмінним в ньому залишається одне – велика кількість біологічно активних компонентів!

Насправді містить більше корисних компонентів, ніж мед! Він прискорює обмінні процеси, підвищує імунітет, нормалізує гормональний фон, відновлює і надає сили, позбавляє тривоги та діє як антистрес.

Пилок бджолиний у своєму складі зібрав:

  • срібло, кальцій, залізо, магній, йод, калій, барій, кремній, бор, фосфор, цинк, кобальт, хром, селен, сірку, натрій, марганець, титан, які позитивно впливають на нормальне протікання усіх біохімічних та фізіологічних процесів у людському організмі;
  • білкові сполуки, які містять незамінні амінокислоти – ізолейцин, валін, аргінін, триптофан, треонін, лізин, лейцин; фенолокислоти і флавоноїди, що мають радіозахисні, антиоксидантні, жовчогінні, сечогінні, протипухлинні властивості, тому наділяють ними і бджолиний пилок;
  • лінолеву, ліноленову, арахідонову кислоти, які знижують рівень холестерину в крові;
  • вуглеводи - глюкозу і фруктозу, а ще сахарозу, полісахариди, мальтозу, дисахариди;
  • харчові волокна, золу, крохмаль, пектинові сполуки, котрі добре впливають на кишківник, печінку та нирки.

Властивості пилку ведуть до таких дій на здоров’я людини:

  • протисклеротична;
  • протизапальна;
  • капілярно зміцнювальна;
  • антиоксидантна;
  • сечогінна;
  • жовчогінна;
  • протипухлинна;
  • зниження рівня «поганого» холестерину;
  • зміцнення та відновлення, підвищення захисного рівня імунітету;
  • поліпшення метаболізму в цілому та поліпшення засвоєння окремих поживних елементів організмом.

Даний продукт рекомендується вживати для:

  • Зниження тиску, підвищення гемоглобіну, зміцнення судин.
  • Нормалізації травлення, зниження газоутворення, зупинки діареї.
  • Підвищення потенції чоловіків та покращення рухливості сперматозоїдів.
  • Нормалізації менструального циклу у жінок.
  • Той, хто купує бджолиний пилок, цікавиться, як його вживати. Спеціалісти рекомендують дорослим приймати цей бджолопродукт 2 рази на день по 1 чайній ложці (дітям з 3-х до 12-ти років ½ чайної ложки) за півгодини до прийому їжі. Його варто розсмоктувати в чистому вигляді, або змішавши з медом, але не запивати водою.

Утримайтеся від прийому в наступних випадках:

  1. Хронічні захворювання печінки (метаболізація пилку відбувається печінкою);
  2. Індивідуальна непереносимість компонентів пилку та алергія на медові продукти, в т.ч., алергія на сам пилок (!);
  3. Зважаючи на високий вміст цукру (нехай натурального, але все ж таки), дуже обережно слід приймати тим людям, що страждають від діабету чи зовсім утриматися від прийому;
  4. Жінкам в період вагітності та лактації дана субстанція може як допомагати, так й чинити негативний вплив, тому обов’язково проконсультуйтеся з вашим лікарем перед початком прийому пилку.
  5. Будь-які інші протипоказання. Перед прийомом - бажано проконсультуватися у лікаря.

Читайте також:ТОП - продукти, які розріджують кров

Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber.

Джерело

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#здоров'я #народна медицина #бджолиний пилок #корисні порали
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...