Рецепт
11:07, 22 серпня 2021 р.
Надійне джерело
Мариноване асорті з овочів, ТОП-рецепт заготовки на зиму
Рецепт
Консервовані овочі вітаються на будь-якому столі і в свята, і в будні.
Про це пише Сайт міста Чернівці 0372.ua.
Нагадуємо, ми писали раінше, Якими якостями повинні володіти огірки, що підходять для консервування?
Так можна урізноманітнити свій раціон узимку. Найкращий варіант – це приготування домашніх овочів у вигляді асорті.
Інгредієнти:
Продукти (на 3 літрову банку):
- огірки – 3 шт.;
- помідори – 6 шт.;
- перець – 3 шт.;
- морква – 3 шт.;
- цибуля – 3 шт.;
- часнику – 6 зуб.;
- суцвіття цвітної капусти.
Продукти для маринаду:
- на 900 мл води 6 столових ложок оцту (6-9%);
- цукор – 3 ч. л.;
- сіль – 3 ч. л.;
- чорний перець – 9 горошин.
Приготування
- Стерилізуємо банки: складаємо їх у велику каструлю, заливаємо водою, доводимо до кипіння і варимо близько п'яти хвилин.
- Готуємо маринад.
- Нарізаємо овочі кружечками і розкладаємо гарно в банку.
- Заливаємо гарячим маринадом, трохи залишивши зверху місця.
- Закатуємо стерилізованими металевими кришками.
- Перевертаємо банки догори дном, накриваємо ковдрою і залишаємо до повного охолодження.
Читайте також: Паста з морепродуктами і помідорами в вершковому соусі: рецепт буковинцям
Рецепт солодких маринованих помідорів на зиму: як замаринувати помідори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
15:14
Вчора
12:13
Вчора
10:14
Вчора
14:45
8 листопада
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
12:30, 6 листопада
07:54, 7 листопада
13:22, 28 жовтня
12:30, 6 листопада
12:30, 6 листопада
live comments feed...
Коментарі