• Головна
  • Панкейки для ласунів: секрети і рецепт апетитного сніданку (ФОТО)
рецепт
08:14, 26 вересня
Надійне джерело

Панкейки для ласунів: секрети і рецепт апетитного сніданку (ФОТО)

рецепт
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Готувати панкейки дуже просто, а результат – завжди приголомшливий. Саме тому доволі часто вони стають фаворитами не лише досвідчених кухарів, а й новачків, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше,  Як приготувати смачні сирники

Втім, є декілька рекомендацій, дотримання яких гарантує відсутність проблем та прекрасний результат. Насамперед слід знати, що випікаються панкейки на сковорідці без олії. Поверхня має бути нагрітою, вогонь – середнім. Перевертати його потрібно лише тоді, коли вся поверхня покриється пухирцями.

Панкейки випікаються одразу після того, як тісто готове, фото з відкритих джерел

Панкейки випікаються одразу після того, як тісто готове, фото з відкритих джерел

Сухі та рідкі інгредієнти потрібно змішувати окремо, з'єднати їх можна лише наприкінці. Панкейки випікаються одразу після того, як тісто готове.

Розпушувач має бути свіжим. Саме завдяки йому панкейки набувають апетитної пухкості.

Рецепт панкейків

Інгредієнти

  • молоко – 1 склянка;
  • оливкова олія – 3 столові ложки;
  • пшеничне борошно – 1,5 склянки;
  • цукор – 3 столові ложки;
  • дрібка солі;
  • ванілін – дрібка;
  • розпушувач – 1 чайна ложка;
  • куряче яйце – 1 штука.

Приготування

1. Збиваємо яйце з молоком. Маса має стати пишною та збільшитися.

2. Додаємо олію і ще раз збиваємо. У глибокій мисці з'єднуємо усі сухі компоненти.

3. Повільно додаємо суху суміш до рідкої та збиваємо.

4. Ставимо сковорідку, щоб розігрілась. Смажимо панкейки. Перевертаємо тільки тоді, коли млинець покриється бульбашками.

Смачного!

Читайте такожКартопляна шарлотка: простий рецепт смачного та оригінального пирога (ФОТО)

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#панкейки #рецепт секрети приготування #сніданок
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Оголошення
live comments feed...